miss_sunday 26.11.09, 00:50 Mam pytanie, jak wyglądają sale porodowe na Karowej? czy są to sale pojedyńcze czy wieloosobowe? Ile kosztuje ZZO? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandrasliwka Re: warunki na Karowej 27.11.09, 21:27 witaj, rodziłam tam tydzien temu. wszystkie sale porodowe sa pojedyncze z łazienkami (łazienka do dyspozycji jednej lub dwóch sal), sa drabinki, piłki itp. koszt znieczulenia 400 PLN - płatne do dnia wypisu ja miałam poród zakonczony próżnociągiem i wspominam go masakrycznie, mimo to z czystym sumieniem moge powiedziec ze zarowno opieka poloznych, lkarzy, anestazjologów czy choćby pomoc studentów przy porodzie była nieoceniona. Po porodzie wiekszosc rodzących trafiała na oddział patologii ciązy z braku miejsc. waruki super, sale dwuosobowe z łazienkami - opieka poloznych bez zarzutu (no moze z wyjatkiem jednej ) Odpowiedz Link Zgłoś
goniam33 Re: warunki na Karowej 28.11.09, 10:49 ja rodzilam miesiac temu warunki boskie. Po porodzie trafilam na poloznictwo, sala 2 osobowa z lazienka. Opieka nam mama i maluszkiem super. Dobrzy pediatrzy- u mnie byl maly problem w 1 dobie z synkiem i poradzili sobie bez zarzutu zrobili mu nawet duzo dodatkowych badan zeby sie upewnic ze wszystko ok. Polecam ten szpital. nastepne dziecko tez chce tam rodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
luizeczka22 Re: warunki na Karowej 28.11.09, 11:04 Warunki zajefajne opieka do porodu jak najbardziej ok. Ale opieka po porodzie wg mnie maskra. Ja rodziłam tam w kwietniu. Przyjaciółka dwa tygodnie temu miała cesarkę i nic do zarzucenia. Zdania są podzielone.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: warunki na Karowej 05.12.09, 23:25 A ja odwrotnie (rodziłam w maju). Opiekę i nastawienie lekarzy i położnych na porodówce wspominam bardzo źle (za to studenci i studentki - cudowni, życzliwi ludzie, którzy nawet potrafili z własnej inicjatywy przyjść, wytrzeć pot z czoła czy potrzymać za rękę!!!). Za to na położniczym opieka super, pediatrzy wspaniali, nic u dzieciątka nie przeoczą, zrobią tysiac badań żeby mieć pewność że dzieć zdrów jak ryba wychodzi. Mnie też trzymali o parę dni dłużej, mimo, że czułąm się świetnie, bo jakieś wyniki badań miałąm nienajlepsze i chcieli mieć na mnie oko przez parę dni. Położniczy - naprawdę super, przy czym tu znów studenci są najmilej wspominani )) Odpowiedz Link Zgłoś