meresanch 28.01.10, 13:54 bo podobno jest bakteria na noworodkowym ktoś coś wie ???? odesłali rodzącą na karową Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajeczka_live Re: Orłowski - zamknięty 31.01.10, 15:37 Witam Niestety to prawda,niema przyjęć na porodówkę w Orłowskim. Cały oddział jest zamknięty z powodu bakterii.Otwierają go dopiero 15lutego,info potwierdzone przez moją lekarkę. Jestem załamana miałam tam rodzić a mam termin na 14luty,ale może synek się wstrzyma te pare dni i nie będzie z tym problemu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2010reni Re: Orłowski - zamknięty 01.02.10, 11:42 Załamka...czy ktoś wie coś więcej na ten temat..? Odpowiedz Link Zgłoś
meresanch Re: Orłowski - zamknięty 01.02.10, 15:38 dzwoniłam na IP potwierdzili że zamknięty do połowy miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
2010reni Re: Orłowski - zamknięty 01.02.10, 21:35 Kurczę.. też dzwoniłam i też potwierdzili.. i mam gwoździa...termin mam na 26.02 więc jeszcze sporo czasu, ale zupelnie nie mam alternatywy w razie nagłej akcji... Meresanch, co robimy ? nie powiedzieli Ci czy odsyłają do jakiegoś konkretnego szpitala? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meresanch Re: Orłowski - zamknięty 01.02.10, 22:29 nic mi nie powiedzieli (jestem już przeterminowana - 30 styczeń) dziś byłam na ktg w bródnowskim i mi skierowanie do cc jak zacznie się akcja porodowa zaakceptowali (mam do nigo najbliżej a w taką pogodę to ważne by przez most się nie przeprawiać) Odpowiedz Link Zgłoś
kar_sar Re: Orłowski - zamknięty 05.02.10, 17:46 POTWIERDZAM - niestety!!! Własnie mój ginekolog mnie o tym uprzedził. U dwojga noworodków wykryto bakterie i oddział jest zamkniety, przyjęcia wstrzymane do 15. 02. Aż mi się słabo zrobiło! Mam lekarza prowadzacego z tego szpitala, skończyliśmy tam szkołe rodzenia, termin mam zakilka dni i nie wiem co ze soba teraz zrobić. Jak to nigdy nie można wszytskiego do końca zaplanować... Odpowiedz Link Zgłoś
asimama Re: Orłowski - zamknięty 15.02.10, 08:52 dziś 15.02. Wiadomo coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
kajtki2 Re: Orłowski - zamknięty 16.02.10, 13:15 Już przyjmują Byłam wczoraj wieczorem i maluszki się właśnie rodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
asimama Re: Orłowski - zamknięty 16.02.10, 17:34 wiem, wiem Wczoraj wieczroem byłam na USG u lekarza, który tam pracuje i brzmiał bardzo zachęcająco "porodówka wyczyszczona - tylko rodzić" Uff - to już mój trzeci poród tam i nie chciało mi się szukać innego szpitala - dobrze, że się mała nie pospieszyła - teraz mogę spokojnie czekać na godzinę "W" . Odpowiedz Link Zgłoś