kas23 18.02.04, 20:10 Czy któras z was tam rodziła (najchetniej cc) ja sie tam wybieram za jakies 5 tyg i pragne opini Moze znacie dr Jakubowskiego Za wszelkie opinie o ww serdeczne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuska_kubuska Re: ZEROMSKI-Kraków 18.02.04, 20:46 Witam Ja rodzilam w Zeromskim przez cc w znieczuenie ogolnym! Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu i pomocy po porodzie.Dziecko zaraz po przewiezieniu mnie na sale pooperacyjna zostalo przystawione do piersi, polozne byly na kazde zawolanie, mile, zyczliwe. pokoje bardzo duze 4 osobowe dziecko w lozeczku przy matce.Niestety ale nie znam lekarza o ktorym piszesz mnie prowadzil Dr.Gach Jesli moge ci dam dobra rade to odradzam cc przy znieczuleniu zewnatrzoponowym, wszystkie mamy ktore lezaly wtedy co ja i mialy to znieczulenie mowily ze ono prawie wogole nie dziala, nie czuly tylko jak im skure nacinano a pozniej to juz wszystko i to ponoc nieprzyjemne i bolesne. Jesli masz jakies pytania pisz na priv pozdrawiam Rodzilam tam w pazdierniku 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
atatar Re: ZEROMSKI-Kraków 20.02.04, 13:00 Ja równiez rodziłam ale nie przez cc, ale miałam znieczulenie zewnątrz oponowe i jakoś nic nie czułam, poza wychodzeniem główki, nacięcie czułam jak szczypanie. Ale samo znieczulenie było bardzo nie przyjemne. Nie miałam tam ani znajomego lekarza, ani położnej, rodziłam w pokoju rodzinnym z personelem który akurat miał dyżur, i naprawdę bardzo miło wspominam tam pobyt. Dziecko non stop przy mnie, opieka do przewijania była, obiady spoko, nawet wychodzić mi sie nie chciało. Jestem zdecydowana tam rodzić drugie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś