julka123 11.03.04, 11:27 Witam, bardzo proszę MAMUSIE, które rodziły w MSWiA o rekomendcje dotyczące położnej w tym szptalu -> prawie zdecydowałam sie tam rodzić ) pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selin77 Re: położna w MSWiA ? 11.03.04, 15:08 ja rodziłam na początku stycznia, z połozną z dyżuru, p. Magda Piotrowska. Wspaniała kobieta, naprawdę polecam. Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
julka123 Re: położna w MSWiA ? 11.03.04, 15:31 Grażynko, bardzo dziękuję za info ... czy polecasz ten szpital? jak myślisz czy warto "zaklepać" wcześniej położną ? Czy miałaś dużo współtowarzyszek ?? ja rodzę dopiero w lipcu ale już się powoli przygotowywuję ) Pozdrowionka dla maluszka Aga Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Re: położna w MSWiA ? 12.03.04, 17:02 hej, pierwszego synka 6 lat temu rodziłam na Madalińskiego, teraz dwa miesiace temu rodziłam na Wołoskiej. Oba szpitale moge polecic, i tu i tam miałam poród rodzinny. Na wołoskiej jest malutka porodówka, ale jest tez mniej porodów. Przy nas był jeden na osobnej salce, potem zaraz ja urodziłam a potem było kilka godzin przerwy. Tego nie wiem czy warto zaklepac połozną. Ja trafiłam bardzo dobrze ) Pozatym był przy mnie mąż, jak rodzisz to i tak ta połozna musi być przy tobie i robi wszystko żeby pomóc ) ja miałam poród króciutki, ale jak ktoś rodzi kilka dobrych godzin to może połozna bardziej się przydaje, sama nie wiem ) W każdym razie ja byłam bardzo zadowolona ) Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
celeste Re: położna w MSWiA ? 17.03.04, 20:30 Polecam p. Hanię Wronowicz. W każdym razie to ona jest najbardziej rozchwytywaną położną z tego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś