20.05.04, 15:17
Kochane, jestem w 14 tygodniu no i wiem, ze bede miec cesarke ze wzgledu na
duza wade wzroku (ok. -10). Nie chce nawet slyszec o tym, ze moze mozna
urodzic naturalnie, bo domyslam sie, ze to nie jest takie proste, trwa dlugo
i nadal nie ma sie pewnosci czy nie skonczy sie jakims nieszczesciem i nie
bede migla ogladac maluszka. Wiec bedzie to 100% cesarka. Wszystkie piszecie
o szpitalach i opiece w trakcie i po naturalnego porodu. A jak to jest w
przypadku zaplanowanej cesarki? Moze wiecie gdzie jest dobrze i kompetentnie?
Rodze w Warszawie, pod koniec listopada, ale chce sie przygotowac. Z gory
dziekuje.
Obserwuj wątek
    • carolline1 Re: Cesarka 20.05.04, 15:37
      hej, ja jeszcze nie wiem na 100% czy bede rodzic przez cc, ale raczej tak. na
      pewno dowiem sie pod koniec maja bo mam wizyte u okulisty! bede rodzic na
      Starynkiewicza na poczatku wrzesnia.. wiec jak sie okaze ze przez cc to sie
      odezwe na forum i dam ci znac! ale slyszalam ze tam jest calkiem przyjemnie
      jesli chodzi o cc!
      karo i 24 tyg Franek
      • karolineg Re: Cesarka 20.05.04, 19:52
        Ooo ja tez bede miala Frankasmile) I moze tez masz na imie Karolina??

Co do pytania o cc to ja bede rodzic w Damianie, ale jezeli masz tak duza wade
        wzroku i zaswiadczenie od lekarza to pewnie w kazdym szpitalu zrobia cc. Ja
        slyszalam pozytywne opinie o Solcu.
        • carolline1 Re: Cesarka 20.05.04, 20:47
          karolineg.... smile ale smiesznie z tymi naszymi imionami.. a na kiedy masz
          termin? ja przelom sierpnia i wrzesnia! a rodze na Starynkiewicza bo tam mam
          skierowanie ze wzgledu na wade serca... tam jest najlepsza pod tym wzgledem
          opieka i sprzet! pozdrawiam
          • karolineg Re: Cesarka 21.05.04, 11:35
            Ja mam termin na 29 lipca o miesiac wczesniejsmile

Jeszcze ze szpitali rozpatrywalam Zofie. Moja kolezanka tam rodzila przez cc i
            bardzo szybko doszla do siebie a cc robila jej dr Padzik. Chyba najlepiej to
            miec jakiegos lekarza, ktory zna pacjentke i bedzie przy cc a nie przypadkowy.
            Ale to tak na marginesie bo ja np. wole znac zespol lekarski wczesniejsmile
            • carolline1 Re: Cesarka 21.05.04, 11:49
              ale priw lekarz to juz za droga imprezka okolo 2 tys, biorac pod uwage placenie
              za salke i jakies tam udogodnienia to juz troche duzo to wychodzi razem kasy!
              mnie prowadzi dr Bobrowska.. ona wykonuje cc na Starynkiewicza i tylko moge
              miec nadzieje ze na nia trafie.. zreszta cc to chyba sie planuje na konkretny
              dzien wiec pogadam z nia zeby trafic na nia,zeby akurat wtedy pracowala!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka