Dodaj do ulubionych

dr Dariusz Tarwacki

20.04.12, 11:29
Hej,

będę wdzięczna za wszelkie opinie na temat tego lekarzasmile.Jakoś mało mogę znalezc informacji.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • julcia91 Re: dr Dariusz Tarwacki 28.04.12, 07:22
      Witam Serdecznie. Jest to mój lekarz proawdzący. Jest bardzo dobrym lekarzem, lekarz z powołanie. Ma poczucie humoru co nie jest krepujace na wizytach jest delikatny, wszystko wytlumaczy moza zawsze zadac mu wiele pytan smile ja jesem bardzo zadowolona z niego smile nie wierzyłam że tacy ludzie jeszcze są smile wiem ze pracuje w warszawie i grodzisku mazowieckim.
    • 13js Re: dr Dariusz Tarwacki 29.01.13, 15:17
      Lekarz delikatny i cierpliwy... Jednak prowadził moją ciążę od początku, dobrnęliśmy do 30 tygodnia, w 29 tygodniu zrobił mi takie dodatkowe usg i niestety NIE ZAUWAŻYŁ, ŻE NIE MA WÓD PŁODOWYCH... W 30 tygodniu na rutynowym usg nie było śladu wód płodowych, szybka cesarka, synek urodził się obciążony zespołem Pottera - brak nerek, w konsekwencji brak wód płodowych od około 20 tygodnia ciąży i nierozwinięte płuca dziecka... Serduszko naszego Synka biło 16 godzin i 50 minut - zdążyliśmy się z nim pożegnać... Naszego synka nie można było uratować, ale gdyby wadę wykryto wcześniej, to nie miałabym cesarki nie musiałabym teraz czekać z następną ciążą, aż dwa lata... Moja droga do ponownego macierzyństwa być może zamknęła się nieodwracalnie, bo nie jestem już najmłodsza sad USG połówkowe robiła mi inna pani doktor - "specjalista od usg", która stwierdziła, że dzidziuś ma obie nerki (szukała ich ambitnie, bo ja mam jedną nerkę) i wszystko jest w porządku !!!!!!! Wiec dziewczyny omijajcie z daleka przychodnię ATTIS w Warszawie przy ul. Górczewskiej, a już na pewno NIE RÓBCIE TAM USG!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrozpaczona mama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka