Dodaj do ulubionych

Raciborska Katowice

18.11.12, 17:05
Rodziłam synka dwa tygodnie temu, naczytałam się wielu negatywnych opinii o tym szpitalu na forach i jechałam tam z duszą na ramieniu ( chodziłam do lekarza który tam pracuje). Jestem bardzo zaskoczona i to pozytywnie! Opieka nad dzidziusiami rewelacyjna, pielęgniarki super! Szczególnie te młode. Jedynie lekarza trochę mogliby być bardziej rozwięźli jeśli chodzi o informowanie na temat stanu dziecka, mały musiał brać antybiotyk i żadna z lekarek nie poinformowała mnie o tym, dowiedziałam się od pielęgniarki. Trzeba mieć swoje pampersy i chusteczki du pupy. Świetna p.Magda pokazywała nawet jak kąpać dziecko w wanience w domu. Oddział położniczy dosyć...jedzenie wstrętne no i za duża liczba odwiedzających, nie można w spokoju karmić piersią bo ciągle ktoś wchodzi. Ogólnie bardzo pozytywnie! Polecam
Obserwuj wątek
    • akusia77 Re: Raciborska Katowice 30.11.12, 12:10
      Ja też urodziłam synów w tym szpitalu. Starszego w 2007 roku, a młodszego w listopadzie br. Szpital mogę z czystym sumieniem polecic. Warunki na oddziale bardzo dobre - małe sale z łazienkami. Do opieki lekarzy, położnych i pielęgniarek też nie mam zastrzeżeń (wiadomo, że wyjątki się zdarzają). Uważam, że na plus zmieniła się opieka pań z oddziału neonatologicznego. Co do porodu i położnych nie mogę złego słowa powiedziec. Oba porody miałam sn. Pierwszy ze znieczuleniem, a drugi niestety nie (jak przyjechałam do szpitala było za późno na znieczulenie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka