Dodaj do ulubionych

USG prywatnie warszawa

23.05.13, 15:21
Witam.
Drogie przyszłe mamy poradźcie mi gdzie w Warszawie mogę zrobić prywatnie usg? Gdzie wy robiłyście że byłyście zadowolone i ile płaciłyście?
Obserwuj wątek
    • k_katka Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 15:31
      polecam Piotra Sołowieja - ja byłam u niego prywatnie w szpitalu Medicover na Wilanowie, bo tam mają bardzo dobry sprzęt
      usg zwykłe 210 pln
      usg 4d z płytą 263 pln
      ceny aktualne z tego miesiąca gdy nie ma się u nich abonamentu
      wiem, że przyjmuje w innych placówkach Medicover i gdzieś jeszcze prywatnie, ale nie wiem jakim sprzęcie tam pracuje smile
    • k_katka Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 15:34
      j jeszcze w LUX MED usg prywatnie kosztuje 125 pln, ale powiem szczerze, że lekarze są beznadziejni - ja na takich niestety tam trafiam - usg w 5 minut
    • cantatrice_chauve Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 15:39
      Polecam Piotra Hadasa z Zacisza. 180 zł. Bardzo dobry lekarz.
    • cantatrice_chauve Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 15:40
      A jeśli chodzi o genetyczne to ul. Finlandzka na Saskiej Kępie a tam dr Garwoliński lub Kretowicz. Koszt 300 zł.
      • sarna3 Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 15:56
        Dr Robert Makowski, przyjmuje prywatnie na ul Żytniej. W 2011/2012 płaciłam 200 zł.
    • great.growling.gryzak Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 17:19
      kurcze no, wystarczyloby zerknac na juz istniejace tematy. forum.gazeta.pl/forum/w,588,143046354,143046354,usg_w_warszawie.html
      polowkowe robilam na agatowej, ktora polecaja w watku i jestem zadowolona, trwalo jakies 20 minut, ale babka przede mna z jakims problemem wchodzila dwukrotnie, za kazdym razem siedziala prawie godzine. szczegolnie dokladnie badaja tam serce i uklad krwionosny. drogo, ale warto tam isc.
      • mosodo Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 18:28
        Przepraszam, masz rację. Ale nie mam czasu przeszukiwać po kolei forum, a jak wrzuciłam hasło w wyszukiwarkę to wyrzuca mi wątki z 2008 (nie wiem czemu?).
        W każdym razie dziękuję za podpowiedzi.
        • great.growling.gryzak Re: USG prywatnie warszawa 23.05.13, 21:58
          spoko wink trzeba wybrac "sortuj wg daty" i wtedy idzie od najnowszych
    • sza-tka Re: USG prywatnie warszawa 28.05.13, 00:00
      dr. Zaremba przyjmuje na Kobielskiej i wizyta u niego kosztuje ok 80zł. Bez zapisów, po prostu się idzie, czeka chwilę w kolejce i wchodzi. Bardzo przyjemny pan, wszystko dokładnie tłumaczy, chodziłam do niego przez całą ciążę, nawet na połówkowe usg też byłam u niego smile
      Niestety nie robi usg 3D czy 4D, ale takowe można zrobić na polecanej już wyżej Agatowej. Owszem koszt nie mały bo coś ok 250zł ale baardzo dokładnie dzidziol jest badany, każdy jeden organ, można nawet zobaczyć włosy na głowie dziecka wink Warto.
      • nalod Re: USG prywatnie warszawa 29.05.13, 10:35
        również polecam dr Makowskiego, przyjmuje na Łuckiej i w przychodni przyszpitalnej św.Zofii.
        Cena usg pełnego(m.in. 4d) koszt 200zł i tu i tu.

• saimirka Re: USG prywatnie warszawa 03.06.13, 14:09
          Zdecydowanie polecam Agatową i wykonującą usg dr. Hamelę-Olkowską, pełen profesjonalizm.

https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dmfrcgvpu.png
          • aggggga Re: USG prywatnie warszawa 04.06.13, 12:31
            A ja polecam DR Grzybowski- Boramed na ul Bora Komorowskiego- 200 zl
    • eliza2112 Re: USG prywatnie warszawa 04.06.13, 17:30
      polecam dr Roberta Makowskiego przyjmuje w gabinetach Łucka badz na zytniej. super specjalista i ma dobry sprzet! wszystko dokladnie bada i z kazdego badania (Łucka) daje filmik i zdjecia 4D ktore wychodza mu rewelacyjnie. ja z 20tyg i z 36tyg mam przepiekne zdjecia Synka smile
      • eliza2112 Re: USG prywatnie warszawa 04.06.13, 17:31
        cala wizyta z bardzo dokladnym opisem, filmikiem i zdjeciami kosztuje 200zl. Dr jest poloznikiem w szpitalu sw zofii
    • nalod Re: USG prywatnie warszawa 08.06.13, 23:02
      polecałam dr makowskiego, ale po ostatniej wizycie już chyba nie będę.
      Badanie zrobił szybko, nie pokazał nic w 3d ani w 4 d, i nie dał płyty. a kasa 200zł
      jak spytałam o płeć to szybko stwierdził,że jeszcze za wcześnie(ok może za wcześnie, ale badanie nawet nie objęło dolnych części płodu....więc nawet nie sprawdzał)
      więc nie wiem o co chodzi..........

https://www.suwaczki.com/tickers/85990tc710w4ujgy.png
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka