lesia28 10.08.04, 18:45 czy ktos chodzi w lodzi do medicovera , a moze zna dr Kolase , do jakich szpitali kieruja swoje pacjentki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpp8 Re: medicover w Łodzi 11.08.04, 16:35 Doktor Kolasa-Zwierzchowska jest OK. Pracuje w ICZMP-tyle wiem, a propos -gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: medicover w Łodzi 11.08.04, 19:52 dr Kolasa przyjmuje wlasnie w medicoverze , bylam u niej na dwoch wizytach ale jakos sie nie zapytalam , nie wiem jak prowadzi ciaze ale jako ginekolog jest ok , bardzo skrupulatna i przemila kobieta , a na jakim oddziale w czmp Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: medicover w Łodzi 16.08.04, 18:18 a czy znacie innych lekarzy w medicoverze w lodzi? Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
1970agat Re: medicover w Łodzi 17.08.04, 12:07 Ja chodzę do Medicoveru do doktor Wyrwas. Akurat jak miałam problem to zadzwoniłam - szybko umówiono mnie do dr Sosnowskiego (on pracuje w Madurowiczu) - bo doktor Wyrwas była na urlopie. Poszłam na wizytę po dwóch godzinach od tel. Okazało się że muszę pójść do szpitala. Nie wiem czy wszystkie pacjentki Medicoveru ale te ze złotą kartą mają do wyboru na pewno ICZMP no i Rydygiera. Ja ze względu na odległość wybrałam Rydygiera. Byłam zadowolona z opieki. Obecnie jestem w 18 tyg ciąży z dr Wyrwas jestem zadowolona i z opieki szpitalnej też. Mam nadzieję, że będzie tak dalej. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
1970agat Re: medicover w Łodzi 17.08.04, 12:10 Ja chodzę do gr Wyrwas. Jest OK. Do szpitala to na pewno do ICZMP i do Rydygiera - na pewno nie mają umowy z Jordanem bo pytałam. obecnie jestem w 18 tyg ciąży i raz byłam w szpitalu w Rydygierze opieka naprawdę dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek8 Re: medicover w Łodzi 17.08.04, 13:01 O ile wiem to chyba sredni wybor, USG robi dobrze, ale poza tym to srednio na jeza. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek33 Re: medicover w Łodzi 18.08.04, 10:30 Ja chodziłam przez cała ciąze do Dr. Sosnowskiego. Bardzo fajny lekarz, dokładny skrupulatny, jedyna wada to niezbyt duzo mówi. Ale to co powinnam wiedzieć zawsze powiedział Przyjął mnie do siebie na oddział i tam tez rodziłamW madurowiczu...Polecam go jako lekarza Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś