olaolika 13.08.04, 11:10 Czy ktoras z dziewczyn chodzila moze do gin Jaworskiej z Brochowa? Polecono mi ja ale chcialabym sie jeszcze upewnic. Pozdrawiam goraco wszystkie forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justas16 Re: DR. JAWORSKA Z BROCHOWA- WROCŁAW? 13.08.04, 15:31 Witaj, moja koleżanka chodziła do dr. Jaworskiej, ale po jakimś czasie ją zmieniła, bo znalazła lepszego specjalistę od swoich problemów. Dr. Jaworska opiekowała się mną w szpitalu na Brochowie po porodzie. Uważam, że to konkretna babka, choć czasami trochę oschła. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
roxy_roxy Re: DR. JAWORSKA Z BROCHOWA- WROCŁAW? 15.08.04, 21:21 Odradzam - oschła, sprawia wrażenie, jakby pacjent (przyjmowany prywatnie!) ją męczył. Nie zrobiła mi podstawowych badań, szybko ją zmieniłam. Przepisuje kobietom w ciąży leki, które wg ulotki załaczonej nie powinny być w tym stanie stosowane - oprócz siebie znam kilka przypadków. No i oczywiście standardowo w gabinecie ma kiepski sprzęt, a przyjmuje w szpitalu na państwowym sprzęcie, biorąc za to kasę. Odpowiedz Link Zgłoś