horneta 17.08.04, 10:54 czy wiecie cos o nim??? Gdzie on pracuje (jaki szpital) dzis zobaczyłam dwie kreski i szukam lekarza zaszkowana Horneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula.75 Re: dr. Jarosław Niemoczyński 17.08.04, 14:12 Hej, jest to b.dobry specjalista,niestety z tego co wienm nie pracuje w zadnym szpitalu ew. w DamianieProwadzil moje dwie ciąze i jestem zadowolona .Szczerze mowiąc gdybym miala jeszcze raz wybrac lekarza do prowadzenia ciązy to zdecydowalabym sie na kogos kto pracuje w szpitalu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: dr. Jarosław Niemoczyński 17.08.04, 15:20 A ja słyszałam, że on odbiera porody na Zelaznej?? czytałam że sam poleca Żelazna i że koszt jego przywołania wynosi 2000 zł??? Nie rozumiem ........... Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: dr. Jarosław Niemoczyński 24.08.04, 22:06 Kiedyś tam pracował, teraz już nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: dr Jarosław Niemoczyński 25.08.04, 14:15 Niedawno pracowal w InviMedzie na ul. Rakowieckiej. Zadzwon, moze jeszcze tam pracuje? www.invimed.pl ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama [...] Odpowiedz Link Zgłoś