Dodaj do ulubionych

ProClinic Wrocław Polecam

31.05.14, 16:45
Witam,
Czy któraś z Was była już w ProClinic we Wrocławiu?
Szukam lekarza który poprowadziłby moją ciąże. Byłam na wizycie kontrolnej wszystko przebiegało super, Pan lekarz ginekolog zaproponował mi pełny pakiet prowadzenia ciąży. Jednak nie mogę znaleźć żadnej opini na temat tego miejsca.
Proszę poradźcie.

Obserwuj wątek
    • justyna886 Re: ProClinic Wrocław Polecam 09.06.14, 11:14
      Witam,
      tak, ja byłam i mogę śmiało polecić dr Rogalę. Nie wiem u kogo Ty byłaś, ale jak dla mnie to wspaniały specjalista. Jeśli chodzi o ProClinic, to uważam, że to bardzo fajne miejsce. Obsługa sympatyczna i można się szybko umówić na wizytę, nie trzeba czekać tygodnia. Polecam.
    • malut-ka26 Re: ProClinic Wrocław Polecam 30.06.14, 12:32
      Ja z czystym sumieniem polecam Proclinik. 100% zaufania, profesjonalne podejście, troska o pacjenta, młoda załoga. Nie napiszę nic na temat ginekologów tam przyjmujących, bo byłam u dermatologa i p. kosmetolog, ale patrząc po sposobie obsługi, podejściu, sympatycznej atmosferze podejrzewam, że będziesz zadowolona. 100%satysfakcji.
      • 86rafal Re: ProClinic Wrocław Polecam 03.07.14, 13:06
        Bardzo odpowiednie miejsce dla młodej matki. Elegancka prywatna przychodnia z odpowiednimi specjalistami lakarzami którzy znają się na swoim fachu. Lokalizacja idealna bo w centrum miasta z dobrym dojazdem. Polceam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka