Dodaj do ulubionych

Szpital w Toruniu

18.12.04, 13:49
Dziewczyny, proszę o jakiekolwiek opinie na temat porodówki w Toruniu. Dużo kobiet decyduje się na poród w Bydgoszczy, mimio, że jest to kawałek od Torunia. Wiem też, że niektóre dziewczyny wybierają zamiast szpitala toruńskiego np. Chełmżę?! Naprawdę w Toruniu jest tak fatalnie? A może któraś z was ma dobre wspomnienia po tym szpitalu.
Pozdrawiam Ewa+lutowy Franuś
Obserwuj wątek
    • frawik Re: Szpital w Toruniu 19.12.04, 21:24
      hej, jestem z Torunia, ale moich dwoch synkow urodzilam w Bydgoszczy w szpitalu
      im. Warminskiego i ten szpital polecam baaaardzo! O porodowce w Toruniu slyszy
      sie rozne opienie. Bylam ja zwiedzac w ramach zajec w szkole i rodzenia i nie
      spodobalo mi sie tam (to z reszta delikatnie powiedziane ze sie niespodobalo).
      Moj starszy synek tez ma na imie Franek, ma juz 2,5 roku wtedy porody rodzinne
      byly na Bielanach platne, nie wiem jak jest teraz, a w Bydgoszczy za darmo i
      bylo pewne ze tam bedzie dla nas pojedyncza sala. Pobyt w tym szpitalu wspominam
      bardzo dobrze i dlatego za drugim razem (w sierpniu tego roku)tez wybralam
      szpital w Bydgoszczy. Naprawde polecam.
      Pozdrawiam cie serdecznie i zycze udanego wyboru szpitala
      Daga
      • eva78 Re: Szpital w Toruniu 20.12.04, 14:13
        Poród z meżem na sali ogólnej jest darmowy- ale tam jest faktycznie nieciekawie. W sali porodów rodzinnych, kosztuje to 400 zł, z tym, że jest w ramach tej opłaty wanna do porodów. Ale skoro w Bydgoszczy nie płaci się wogóle i obydwa porody wspominasz dobrze, to chyba faktycznie warto tam pojechać i wybadać sytuacje. W końcu Bydgoszcz nie jest tak daleko od Torunia.
        Pozdrawiam ciepło Ciebie i Twoich synków.
        Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka