martuniam 22.12.04, 11:03 CZESC DZIEWCZYNY!!! SZUKAM POLOZNEJ Z DYREKCYJNEJ WE WROCLAWIU. czekam na opinie. dzieki.pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cc2 Re: połozna-WROCLAW-DYREKCYJNA 22.12.04, 12:40 A czy na Dyrekcyjnej mozna miec prywatna położną do porodu? Bo wiem ze pare lat temu nie można było mieć tylko te które akurat mają dyżór Odpowiedz Link Zgłoś
cc2 Re: połozna-WROCLAW-DYREKCYJNA 22.12.04, 12:41 A czy to znaczy ze bedziesz rodzic na Dyrekcyjnej? Bo ja tak , w marcu Odpowiedz Link Zgłoś
martuniam Re: połozna-WROCLAW-DYREKCYJNA 22.12.04, 13:16 jak przebiega twoja ciaza? kiedy masz dokladnie termin? ja mam na polowe kwietnia,ale jutro ide na usg 3W na joanitow.moze dowiem sie czegos wiecej.chodzisz do lekarza z dyrekcyjnej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cc2 Re: połozna-WROCLAW-DYREKCYJNA 22.12.04, 13:34 do Zimmera, super lekarz z poprzednią ciązą też do niego chodziłam. Mam termin na 3 marca. teraz ciąża jest ok. Jest mi już bardzo ciężko, brzuch mam olbrzymi. Najważniejsze , że z dzidzia ok. Co miesiąc lekarz robi mi usg . Tylko przytyłam za duzo bo już pewnie na dzien dzisiejszy z 15 kg a to 30 tydzień Odpowiedz Link Zgłoś