ellen3 28.12.04, 21:57 Szukam dobrej położnej z Klinicznej w Gdańsku.Czy coś wiecie na ten temat? Może był już jakiś wątek na fotum na ten temat?W wyszukiwarce nie mogę nic znalezć.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sypla1 Re: położna z Klinicznej 01.01.05, 09:10 W lipcu urodziłam na Klinicznej moją córeczkę. Prywatnie umawiałam się z położną, ale jak zaczęłam rodzić to okazało się, że akurat jest na dyżurze. Z czystym sumieniem mogę polecić Ci panią Jadwigę Siuda, bardzo ciepła i kompetentna osoba. Po pierwszej rozmowie z nią wiedziałam, że to jest osoba, z którą chcę urodzić moje dziecko.Jeśli chcesz na nią dokładne namiary, lub o coś zapytać to chętnie odpowiem na maila: sypla@wp.pl pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
nordynka1 Re: położna z Klinicznej 02.01.05, 23:05 cześć położna która prowadzi zajęcia szkoły rodzenia na którą chodzę, pracuje na Klinicznej. Jest miłą i fachową osobą ze sporym doświadczeniem. I sadzę że porody z nią należą do miłych wspomnień. Nazywa się Dobrosława Peters, pracuje też w przychodni na Abrahama w Oliwie. pozdrowienia Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ellen3 Re: położna z Klinicznej 03.01.05, 08:05 Nordynko, a do jakiej szkoły rodzenia chodzisz i czy jesteś z niej zadowolona? Na kiedy masz termin?Ja na początek kwietnia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś