Dodaj do ulubionych

Pani doktor z Zelaznej

07.01.05, 09:41
Czy slyszalyscie moze jakies opinie o doktor Sterlinskiej z Zelaznej? Moze
ktoras z Was jest/byla jej pacjentka? Dzieki
Obserwuj wątek
    • rapa1 Re: Pani doktor z Zelaznej 07.01.05, 12:35
      Ja słyszałam 2 bardzo dobre opienie. Jest to młoda, bardzo miła kobieta, której
      los pacjentki nie jest obojętny.
      • piasek3 Re: Pani doktor z Zelaznej 07.01.05, 15:29
        Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz. Do tej pory prowadzona bylam przez pania
        doktor z NZOZ, ale kiedy wczoraj zadzwonilam do niej, poniewaz mialam lekkie
        bole brzucha kazala mi jechac do szpitala. Nawet nie pamietala mojego nazwiska,
        a nwet jak sie przedstawilam to i tak nie wiedziala z kim rozmawia. Najpierw
        zadzwonilam na Karowa - brak miejsc, bo jak mi powiedziala pielegniarka"skoro
        pani ma bole brzucha to na pewno bedzie musiala Pani zostac w szpitalu, a my
        nie mamy miejsc" Wyobraz sobie moje przerazenie - zostac w szpitalu!. Kolejne
        szpitale tez odmowily. Dopiero mila pielegniarka z Zelaznej kazala mi
        przyjechac. Trafilam wlasnie na dyzur dok.Strelinskiej. Zbadala mnie dokladnie
        i stwierdzila, ze wszystko jest ok. Po prostu macica sie powieksza. Poczulam
        sie tak bezpiecznie, ze postanowilam zapisac sie na prowadzenie ciazy wlasnie
        do niej. MOje wrazenie podobne, mloda, mila bardzo profesjonalna osoba.
        Jesze raz dzieki.
        • anzielinska Re: Pani doktor z Zelaznej 16.01.05, 16:46
          Jak sie dostac na prowadzenie ciazy na Zelazna????
          • emka1974 Do anzielinska 16.01.05, 23:53
            Należy zadzwonić do rejestracji przychodni, wybrac lekarza, termin, przyjść,
            zaplacić 70-90 zł za każdą wizytę i już wink
        • lolalilu Re: Pani doktor z Zelaznej 16.01.05, 20:57
          no proszę, a jednak da się dostać na Żelazną "z ulicy"... A to niesamowite. A
          pewnie dzwoniłas tam na końcu, bo się naczytałaś, że tam tak trudno się
          dostać wink
          • emka1974 Re: Pani doktor z Zelaznej 16.01.05, 23:54
            A ja dzwoniłam z krawieniem w ciąży po szpitalach, gdzie mnie przyjmą i też
            przemiła pani z izby przyjęć na Żelaznej kazała przyjechać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka