mamita21 05.02.05, 13:57 Witajcie, czy ktoras z Was chodzi do tych lekarzy z Zelaznej? mozecie mi napisac o nich jajas opinie, ew.ceny? a moze macie innych lekarzy z zelaznej godnych polecenia? Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna122 Re: Czy chodzicie do dr Muszyńskiej lub dr.Kukuls 05.02.05, 15:56 Chodzę do dr Muszyńskiej, jestem bardzo zadowolona. Polecam. Myślałam nawet żeby wziąć ją do porodu zamiast położnej. Ale tyle tu się pisze, że nie warto lekarza tylko położną. Tylko nikt nie podaje konkretnych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
majkq Re: Czy chodzicie do dr Muszyńskiej lub dr.Kukuls 05.02.05, 17:33 ja tez chodze do dr Muszyńskiej, polecam, fajna babka, wizyta prywatna kosztuje 100zl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: mam pytanie do majkq 08.02.05, 11:50 Gdzie prywatnie przyjmuje dr Muszynska i czy to mloda babka? pozdrawiam Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
majkq Re: mam pytanie do majkq 08.02.05, 12:28 młoda jest, po czterdziestce, a przyjmuje na ul.Śniadeckich 12/16 m.12, tel. do gab. 6214319 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Czy chodzicie do dr Muszyńskiej lub dr.Kukuls 05.02.05, 19:29 Jestem pacjentką dr Kukulskiego i jestem nim zachwycona. Zresztą znalazłam go właśnie dzieki pochlebnym opiniom na Forum, swojego czasu miał tu mały fanklubik Jako lekarz jest bardzo kompetentny, konkretny, ma intuicję popartą dużą wiedzą. Jest też bardzo miły wobec pacjentek, delikatny, potrafi uspokoić. Można do niego dzwonić na komórkę, nigdy nie zbywa, zawsze odpowie na pytanie, poradzi. Poza tym liczy się z Tobą i Twoimi wydatkami - nie przepisuje leków "z powietrza", jeśli lek nie ma tańszego zamiennika pyta, czy jesteś w stanie ponieść wydatek. Nie przesadza z ilością badań - zleca te rzeczywiście potrzebne. Mam do niego pełne zaufanie i właściwie cieszę się, że po wielu "epizodach" (nie zawsze miłych) z innymi lekarzami znalazłam gina, który na 100% mi odpowiada. Tyle laurki. Co do konkretów - pan dr przyjmuje w poradni przyszpitalnej przy św. Zofii (koszt 90 zł, zapisujesz się przez recepcję), jak również w prywatnym gabinecie na Żytniej (80 zł za wizytę, zapisujesz się dzwoniąc do Doktora na komórkę). Jeśli chcesz namiary na prywatny gabinet, napisz do mnie na @ gazetowego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: Czy chodzicie do dr Muszyńskiej lub dr.Kukuls 05.02.05, 23:21 Hej Ja jestem pacjentką dr. Kukulskiego od kilku lat. W tej chwili finiszujemy z moją ciążą 39tc. To co napisała poprzedniczka to szczera prawda. Zamiast zapisać Ci Duphason ( około 20 pln z opakowanie ) dostaniesz Luteinę - 3,5 za opakowanie a działanie to samo. Kiedyś nie było mnie stać na usg a było zdaniem lekarza konieczne - zostało zrobione bezpłatnie na dyżurze. Lekarz z powołania, z podejściem, wiedzą i kulturą co jest w tej dziedzinie tak istotne. Chodzący spokój - który się udziela a jest taki potrzebny. Nie jest zaślepiony idą naturalnej antykoncepcji jak niektóre lekarki z Żelaznej. Polecam z całego serca Kluseczka i Człowieczek 38tc i 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
mamita21 Re: Czy chodzicie do dr Muszyńskiej lub dr.Kukuls 07.02.05, 00:09 dzieki wielkie za pomoc. Moze wiecie czy dr Kukulski przyjezdza do porodu? bo tez chcialabym oplacic lekarza zamiast poloznej Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: Czy chodzicie do dr Muszyńskiej lub dr.Kukuls 08.02.05, 08:18 Ja chodze od kilku lat do doktora Kukulskiego. Prowadzil moja pierwsza ciaze, druga zakonczona poronieniem i teraz 3, mam nadzieje ze zakonczona powodzeniem. To co napisaly dziewczyny jest szcera prawda Jesli chodzi oprzyjazdy do porodow to jezdzi. Do nas tez mial przyjechac, ale syn pospieszyl sie i akurat doktor mial dyzur w szpitalu poza Warszawa. Zaproponowal, ze sie zamieni i przyjedzie, ale trwaloby to jakies 3 godziny, wiec to duzo przy porodzie. Ostatecznie nei byl, ale przyjechal do nas rano zaraz po dyzurze zapytac jak sie czujemy i to bylo bardzo mile. Co do zamiany lekow na tansze to nie mam takich doswiadczen, bo biore duphaston i juz pozdrawiam, ANia Odpowiedz Link Zgłoś
mamita21 do plomyka 10.02.05, 13:00 ile kosztuje przyjazd do porodu dk. Kukulskiego? w jakim jest wieku i czy placiliscie mu przed? i jak to wyszlo skoro w koncu nie przyjechal? Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: do plomyka 10.02.05, 13:13 Witaj, placisz po porodzie normalnie w kasie szpitala Jest tam cennik. Z tego co pamietam to w 2003 roku kostzowalo to okolo 2-2,5tys. Lekarz nie przyjechal, bo moj syn urodzil sie 3 tygodnei przed terminem a ja zadzwonilam do niego jak mialam juz duze rozwarcie, bo wczesniej nei wierzylam, z eto juz rodze)) Normalnie umawiasz sie z lekarzem i w okolicy 2 tygodnie przed terminem nie bierze on zadnych dyzurow. Doktor Kukulski ma okolo 40 lat. Tak mniej wiecej. Moge zapytac dzisiaj, bo ide na wizyte pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamita21 Re: do plomyka 14.02.05, 11:51 Dzieki Plomyku mam jeszcze jedno pytanko: czy jesli placi sie te powiedzmy 2,5 tys za przyjazd lekarza, to porod w sali jednoos. i ewentualne cc sa juz wliczone w ta sume? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: do plomyka 14.02.05, 13:52 CC jest wliczone absolutnie. Co wiecej jak rozmawialam kiedys z dr Kukuslim to powiedzial, ze jest w stanie zrozumiec, ze kobieta absolutnie nei chce rodzic naturalnie i bez wskazan medycznych zrobic cc. Wiec mozesz sie czuc bezpiecznie, ze nie bedzie dazyc za wszelka cene do naturalnego rozwiazania pozdrawiam, ANia Odpowiedz Link Zgłoś