Dodaj do ulubionych

poleccie dobrego okulistę w Warszawie

17.03.05, 08:46
dziewczyny znacie jakiegoś dobrego okuliste w wawie? musze pojsc na kontrole
niby przed porodem, ale moj lekarz prowadzacy powiedział, że moge to zrobić
już teraz. Powiększyła mi się ostatnio bardzo wada (przed ciążą), ale tylko w
jednym oku, zreszta to długa historia, nie będę Wam zawracać głowy. Chodzi mi
też o takiego okulistę, który również dobiera soczewki.
Obserwuj wątek
    • jomich Re: poleccie dobrego okulistę w Warszawie 17.03.05, 09:25
      Polecam dwie kliniki okulistyczne mavit ul Podleśna Warszawa i Mediq w
      Legionowie. mediq tańszy.Mają strony internetowe także je znajdziesz. ja byłam
      w Mavicie na konsultacji co prawda w zwiazku ze stanem siatkowki ale badanie
      było na prawdę profesjonalne. Najlepiej zadzwoń tam i powiedz, że chodzi Ci też
      o soczewki na pewno kogoś doradzą.Pod koniec marca będę tam miała zabiegi na
      oczy bo odkleja mi się siatkówka
      • magda742 Re: poleccie dobrego okulistę w Warszawie 17.03.05, 09:32
        a mozesz polecic lekarza, u ktorego bylas? tzn chodzi mi o nazwiasko. I jeszcze
        napisz, ile kosztowala wizyta
      • katarzyna.k13 Re: poleccie dobrego okulistę w Warszawie 17.03.05, 13:08
        w którym tygodniu robiłas badanie siatkówki i jaka masz wadę wzroku. Sama
        poszłaś na badanie czy lekarz skierował?
    • martiks Re: poleccie dobrego okulistę w Warszawie 17.03.05, 09:58
      Ja chodzę na Wiśniową (Mokotów) do dr Szymanka od b. dłuugiego czasu (odkąd
      noszę szkła kontaktowe, od liceum). Jestem naprawdę zadowolona, wzrok przestał
      mi lecieć, a nawet - o dziwo - zmniejszył się astygmatyzm. Co do ceny wizyty,
      to nie umiem powiedzieć, na pewno najtańszy nie jest, ale wszystko zależy
      pewnie od rodzaju soczewek itp. Jeżeli jesteś zainteresowana, daj znać i napisz
      na jaki adres przesłać ci numer telefonu.
      • magda742 Re: poleccie dobrego okulistę w Warszawie 17.03.05, 11:38
        napisz mi na adres magda@trez0r.eu.org
        • jomich Re: poleccie dobrego okulistę w Warszawie 17.03.05, 16:18
          W Mavicie byłam u dr Śwituły na konsultacji. Wizyta kosztowala 100 PLn.W Mediq
          konsultacja kosztuje 60 PLn.Miałam tam badane min.ciśnienie oczu i siatkówę w
          trójlustrze.Mavit polecało mi też kilku okulistów przyjmujących państwowo. mają
          b dobry sprzęt.MediQ podobno też jest okale tam nie znam żadnego nazwiska.
          To, że odkleja mi się siatkówa wyszło przypadkowo.Leżałam w szpitalu na
          patologii w 21/22 tygodniu ciąży i mialam konsultację okulistyczną ze względu
          na ciśnienie.zadnej wady wzroku nie mialam do tej pory. Ponieważ zauważono
          degenerację siatkówki zalecono aby zrobić zabiegi laserowe przed porodem. Teraz
          jestem w 27 tc i za miesiąc mam mieć zabiegi.Dlatego w Mavicie bo państwowo
          straszne terminy na lipiec.Po zabiegach okaże się jak rodzę:albo cc albo
          natura.Pozdrawiam
    • azymut17 Mega-Lens 18.03.05, 10:55
      Od kilku lat chodzę do okulistów z Mega-Lens w Al.Jana Pawła II 66. Mają tam
      pełen zakres badań (chyba, bo nigdy mnie nie odsyłali). Można tam kupić zarówno
      okulary, jak i soczewki kontaktowe i płyny do pielęgnacji. Oferują też zabiegi
      laserem (także takie dla ciężarnych przed porodem). Wizyta to koszt ok. 70 zł.
      Tel.636 33 70.
      Filia na ul.Surowieckiego 12 a (to chyba Ursynów) - tel.644 51 51
      Polecam smile
      Ania i ? 21 tc
    • magda742 Re: poleccie dobrego okulistę w Warszawie 18.03.05, 21:32
      moze ktoś jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka