saskiaplus1 21.03.05, 09:49 Będę wdzięczna za informacje o szpitalu miejskim w Olsztynie. Czy któraś z Was była tam w szkole rodzenia? Warto? A czy warto tam urodzić? Jakiś czas temu był wątek na temat olsztyńskich szpitali, ale może ktoś ma nowe doświadczenia i opowieści Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1jagienka Re: Miejski w Olsztynie 21.03.05, 10:05 Hej. Proponowałabym jednak przejrzeć forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=19479239&a=19479239 Bo pewnie nic nowego nie wynikło. Co do szkoły rodzenia, to chodziłam - prawie 4 lata temu. No cóż - bez tego doświadczenia poród pewnie przebiegałby tak samo, ale może warto, bo dają różne broszurki, gratiski - próbki, obejrzysz trakt porodowy. pozdrawiam a na kiedy masz termin? Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Miejski w Olsztynie 21.03.05, 10:19 Dzięki, wrócę jeszcze do tego wątku, ale może odezwie się ktoś, kto ma wrażenia "na świeżo". Wiadomo, w szpitalach cały czas są zmiany, może i tam coś się dzieje. A termin mam na 30 lipca, więc na razie kwestię szpitala rozważam sobie na spokojnie) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Miejski w Olsztynie 21.03.05, 10:31 A swoją drogą odkryłam właśnie w tamtym wątku, że chyba chodziłyśmy w tym samym czasie do I LO, tyle że jak jestem rocznik niżej. Pozdrawiam serdecznie absolwentkę tego samego liceum Odpowiedz Link Zgłoś
1jagienka Re: Miejski w Olsztynie 21.03.05, 13:35 No tak, kończyłam LOI pod skrzydłami Juliana Klimczyka (o ile nie przekręciłam nazwiska). Koleżanka urodziła 20.II i jest zadowolona z profesjonalnego podejścia w miejskim. A ja nadal się waham ... Odpowiedz Link Zgłoś