nitka.69 05.07.05, 20:26 Czy któraś z Was zna może dr. Kisielewską z Cor Vity na Kościuszki w Krakowie??? Co o niej myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofi76 Re: dr. Kisielewska - Kraków 14.07.05, 19:25 Chodziłam do niej właśnie do Corvity parę lat temu, ale ze względu na długie terminy (ówczesna Kasa Chorych brrrr) musiałam zrezygnować. Teraz znów do niej chodzę, prywatnietym razem, i muszę Ci powiedzieć, że po pierwsze: nie widzę różnicy pomiędzy traktowaniem na wizycie NFZ a za kasę - dla mnie jest super babka Bardzo konkretny i długi wywiad, badanie delikatne, USG jak tylko coś się wydaje nie tak, na każde pytanie odpowie, sama od siebie też dużo mówi, nie patrzy na zegarek że czas wizyty mija, ogólnie jestem baaaardzo zadowolona Jak coś to pisz na mojego maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mo_niga Re: dr. Kisielewska - Kraków 17.07.05, 22:43 Ja chodziłam do niej przez cała ciążę 3 lata temu do przychodni studenckiej na Armii Krajowej. Trzeba było długo czekać w poczekalni, bo pacjentki badała długo. Ale warto było. Delikatna, konkretna, cierpliwie odpowie na każde pytanie. Nie rodziłąm u niej, bo rodziłam w innym mieście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś