milenamuha 17.08.05, 21:37 Czy są na forum mamusie,które rodziły w Sławnie?Pierwsze dziecko rodziłam w Koszalinie i byłam średno zadowolona,teraz mam do wyboru Sławno i Koszalin i nie chcę wpaść z deszczu pod rynnę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
retasl Re: SŁAWNO? 28.10.05, 14:24 Bardzo przyjemny oddział.Możesz iść smiało na oddział położniczy w Sławnie. Odpowiedz Link Zgłoś
japaszc Re: SŁAWNO? 06.07.18, 17:52 Sławno - chirurgia - obsługa OK .Do operacji zostałem przygotowany, na drugi dzień drugi dyżyrny lekarz , podał mi leki i ogolono - na trzeci dzien przyszedł tzw "lekarz" Kacprzyk , i......wypisał do domu Takie jest leczenie ...tak postępuje "lekarz" ...Bagno. A wszystko dlatego , że niewłaściwe leczenie jego żony opisałem do Izby Lek . To jest postawa lekarzy... nie znają zasad , to mściwe i świńskie postępowanie.. Niepojęte, że coś takiego jest lekarzem .. Ja mam kłopoty do dziś , oczywiście dużo większe . A to bagno ma się dobrze . Uważajcie na leczenie .. i unikajcie w\w bagna. Odpowiedz Link Zgłoś