Dodaj do ulubionych

dr Galińska z Damiana

24.08.05, 19:04
Właśnie dziś dowiedziałam się, że przy moim porodzie przez cc w Damianie
anestezjologiem będzie doktor Galińska. Czy może któraś z Was coś o niej
słyszała, albo może też rodziłyście z nią. Będę wdzięczna za wszystkie
informacje. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bluebebe Re: dr Galińska z Damiana 24.08.05, 21:41
      pewnie chodzi Ci o Panią dr. Gralińską? Ja jeszcze nie rodziłam z nią, niedługo
      będę, ale jestm po dwóch spotkaniach. Wrażenie bardzo dobre. Taka konkret,
      rzeczowa, skrupulatna, mocno stoi na ziemi, "wali prosto z mostu". Jakoś nie
      boję się oddać w jej ręce. pozdrawiam
      • panda20031 Re: dr Galińska z Damiana 24.08.05, 23:10
        Dzięki! Pewnie faktycznie o nią chodzi, żle zrozumiałam lekarza smile A kto jest
        Twoim prowadzącym? U mnie to dr Kwaśniewski. Termin mam na ok. 6 października
        czyli 38 tydz., czy Ciebie też tak ustawiają? Pozdrawiam i życzę powodzenia!
        • bluebebe Re: dr Galińska z Damiana 24.08.05, 23:26
          prowadzi od dzisiaj dr. Rogowiecka. Termin na 18 września, ale podobno duże
          prawdodpodobieństwo, że będzie wcześniej. Ja jestem zakwalifikowana do porodu
          sn, więc czekamy kiedy samo się zacznie smile pozdrawiam również.
          • bart.g Re: dr Galińska z Damiana 03.09.05, 18:06
            I jakie wrażenia w związku z p. doktor Rogowiecką? Jestem w 30-tygodniu i też
            do niej chodzę od kilku miesięcy. Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Odpiszesz mi
            na mail prywatny? bart.g@gazeta.pl
    • aga1000 Re: dr Galińska z Damiana 03.09.05, 21:18
      Hej,
      Mnie co prawda znieczulała w Damianie inna anestezjolog, ale o dr Gralińskiej
      słyszałam bardzo dobre opinie i widziałam jak odnosi się do pacjentek-to taka
      kobieta "do rany przyłóź", co to zawsze ma miłe i ciepłe słowo, ale bardzo
      rzeczowo wszystko dziewczynom tłumaczyła. Tam się nie ma czego bać, naczelną
      zasadą jest, ma boleć możliwie jak najmniej i najkrócej i poród ma być fajnym
      wydarzeniem. Ja wspominam super (zresztą nie tylko ja).
      Niestety nie znam Waszych lekarek, ale gdybyscie chciały cos więcej się
      dowiedzieć na temat porodu w Damianie to chętnie służę informacjami.
      Pozdrawiam i życze fantastycznego porodu.
    • annab11 Re: dr Galińska z Damiana 05.09.05, 10:32
      Dr Gralińska znieczylała mnie do porodu naturalnego. Super kobieta!!! Bardzo
      dokładna, rzeczowa, tłumaczy, co będzie robić, spokojna, uśmiechnięta i w ogóle
      wszystko "ach"!! W czasie konsultacji na miesiąc przed porodem robi z Tobą
      wywiad "do trzeciego pokolenia włacznie", wypytuje o wszystkie ew. przebyte
      choroby, o przyjmowane leki itp.
      W czasie porodu czujesz się z nią super bezpiecznie.
      • kelly_11 Re: dr Krzysztof Kucharska 05.09.05, 15:50
        A mnie prowadzi dr Kucharski. Świetny lekarz moim zdaniem. Czy coś o nim
        słyszałyście?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka