Dodaj do ulubionych

LUBLIN-KRASNICKA

12.09.05, 14:44
CO SADZICIE O TYM SZPITALU?JAKIES RADY?MAM TERMIN NA 26 WRZESNIA.
Obserwuj wątek
    • bbski Re: LUBLIN-KRASNICKA 12.09.05, 15:09
      szukam kogos kto ma tak jak ja termin pod koniec wrzesnia i bedzie rodzil w tym
      szpitalu.
      • katiuszka78 Re: LUBLIN-KRASNICKA 12.09.05, 21:04
        ja rodziłam na Kraśnickich w maju zeszłego roku, miałam cc
    • koza76 Re: LUBLIN-KRASNICKA 13.09.05, 12:20
      Witaj. Ja mam termin na sam koniec grudnia i zamierzam rodzić na Kraśnickich.
      Tam pracuje lekarz,który prowadzi moją ciążę, mam do niego zaufanie. Rodziła
      tam niedawno moja koleżanka i jej opinia dodatkowo utwierdziła mnie w
      postanowieniu, żeby rodzić właśnie na Kraśnickich. Na pewno każdy ma swoje
      własne odczucia, ale z tego co opowiadała, w tym szpitalu jest raczej w
      porządku. Można rodzić z mężem, jest kilka fajnych położnych, odwiedziny męża
      po porodzie, miła atmosfera. Życzę Ci powodzenia i podziel się swoją opinią,
      jeśli znajdziesz chwilkę czasu. Trzymajcie się Ty i Twoje Maleństwo.
      • bbski Re: LUBLIN-KRASNICKA 13.09.05, 14:13
        kurcze.ja pochodze z B.Podl. a w Lublinie mieszkam od roku i nikogo nie znam.
        na forum troche krytykuja szpital na Krasnickiej a chwala na Jaczewskiego ( bo
        po remoncie to czyściej, milsze babki itp.),troche mam obawy ze trafie na
        jakies zołzy.
        • kiti5 Re: LUBLIN-KRASNICKA 14.09.05, 19:48
          Rodziłam na Kraśnickich 2 razy.Super.Porody miałam króciótkie niecałe 2
          godziny.Połażna cały czas stała przy mnie i pokazywała jak oddychać.Bardzo mi
          to pomogło.PO porodzie warunki komfortowe w porównaniu z Jaczewskiego.Sale 2 i
          3 osobowe z łazienkami.Czysto.Pielęgniarki na każde zawołanie.Nie mam się do
          czego przyczepić.Zyczę tak łatwego porodu i pozdrawiam
          • puchatek-1983 Re: LUBLIN-KRASNICKA 15.09.05, 17:22
            Ja wprawdzie jeszcze nie rodziłam, ale z racji studiów (AM) miałam styczność
            praktycznie ze wszystkimi lubelskimi szpitalami i oddziałami i swoją opinię już
            sobie wyrobiłamsmile. Jaczewskiego według mnie porażka (przedmiotowe traktowanie
            pacjentek, zero empatii brrr... itp).Prawdę mówiąc żaden z tamtejszych lekarzy
            nie wzbudzil mojego zaufania. Ja napewno nigdy nie zdecyduję się na ten szpital.
            Na Kraśnickich według mnie w bardzo w porządku. Położne sympatyczne, lekarze
            także (szczególnie dr Taczała- super lekarz i fantastyczny czlowiek), więc mogę
            polecić. Kilka koleżanek już tam ,,wysłałam" i są bardzo zadowolone.
            Pozdrawiam,
            PS
            Polecam jeszcze Lubartowską, ale to już inna historia...

• ignania Re: LUBLIN-KRASNICKA 04.10.05, 18:52
              cześć
              Jakaż to inna historia z Lubartowską?Mogłabyś mi napisac coś więcej na ten
              temat?Mam do maja jeszcze sporo czasu, ale jestem na etapie szukania lekarza
              prowadzącego.
        • lolinka2 Re: LUBLIN-KRASNICKA 01.10.05, 23:19
          jeśli jesteś z b.Podl to pewnie znasz dr Łagóda. On pracuje w tej chwili na
          Lubartowskiej i z tego co wiem 'obsługuje' osobiście swoje pacjentki tamże. Ja
          rodziłam u niego jeszcze w starych, bialskich czasach i jeśli będę miała drugie
          to z W-wy się na poród do lublina wybieram. Polecam gorąco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka