09.01.06, 13:06
Bardzo proszę o opinie na temat tego szpitala .Rodziłam tam 10 lat temu i było
wszystko ok ,ale nie wiem jak jest teraz .Nie znam tam żadnego lekarz,czy jak
pojadę z obiawami porodu to muszą mnie przyjąć ?
Obserwuj wątek
    • maliniaq Re: CZMP 10.01.06, 11:26
      Witaj! Ja chyba całe życie będę piać hymny [pochwalne na cześć tego szpitala.
      Rodziłam tam mojego Najukochańszego Synka półtora roku temu. Miałąm cc,
      opłacone co prawda (1000zł., więc nie tak dużo w porównaniu do Warszawynp.,
      gdzie poród kosztuje 5-6 tyś. ). Ciążę prowadził lekarz, który w Centrum
      pracuje. Przyjechałam do porodu bez objawów i naprawdę przeżycia tamtego
      popołudnia i wieczoru (18 czerwca 2004), wspominam jak bajkę. Cudowna opieka,
      wspaniałe pielęgniarki, kochane, pomocne położne, opieka nad dzieckiem i mn.ą
      fantastyczna. Nie płaciłam żadnej piwelęgniarce, nikomu i naprawdę byłam bardzo
      zadowolona. Po cc, co pół godzinki ktoś był i pytał, czy znieczulenie puszcza,
      czy nie boli, czy nie dac pić, czy nie dostrzyknąć leku przeciwbólowego itd.
      Lekarz prowadzący poród też był kilka razy jeszcze tego samegowieczoru. I
      przeciez nic się nie działo. Urodziłam zdrowego Adasia (3.150 i 51cm), rana po
      cięciu pięknie się goiła. Mimo cc, wyszłąm do domu w 4 dobie. Podejście do
      innych pacjentek, rodzących sn, też było super. Położne są wspaniałe, pomagają,
      doradzają... Pamiętam, że na oddziale noworodków (bo rodziłam na perinatologii,
      i tam dzieci sa osobno), położne (szczególnie jedna taka starsza bardzo miła),
      wchodząc na dyżur nie móiły "dzień dobry", tylko w większości przypadków "no
      cześć dziewczyny, jak tam kruszyneczki nasze?. To było piękne, naprawdę. TYeraz
      staram sie o 2 dziecko (myślę, że łatwo nie będzie, bo na pierwsze czekałam 5
      lat i Adaś jest wynikiem 6 iui), ale jeśli mi się uda, to TYLKO W TYM SZPITALU,
      U TEGO LEKARZA, NA TYM ODDZIALE, I TEŻ CC (ale to już jest indywidualna sprawa
      każdej kobiety, mnie ten tyup porodu bardzo odpowiadał). Pozdrawiam serdecznie
      i powodzxenia. Centrum jest naprawdę jak najlepsza matka dla Ciebie i Twojego
      Maleństwa. Pozdrawiam. Agnieszka.
      • matylda.fm Re: CZMP 10.01.06, 11:33
        chodze do lekarza z tego oddziału. Jestem bardzo zadowolona z opieki. Cikkawe
        czy to ta sama osoba. Możesz podac nazwisko? Jak nie na forum to chociaz na priva
        • maliniaq Re: CZMP 10.01.06, 11:38
          Nie, nie chcę podawać na forum, ale za chwilkę prześlę Ci na priv.,rozumiesz...
          to jest lekarz, który robił mi cc "na życzenie", nie chcę, aby miał kłopoty.
          Ale już Ci posyłam na priv.
          • maliniaq Re: CZMP 10.01.06, 11:43
            już wysłałąm, doszło?
            • matylda.fm Re: CZMP 10.01.06, 11:55
              doszło. On pracuje na innym oddziale a mój konkternie na III piętrze na
              perinatologii. Ale i tak pociesza mnie Twoje zdanie o opiece na tym oddziale-
              przeraża mnie trochę że dziecko lezy na osobnym oddziale ale bardzo chce byc po
              opieką lekarza tam pracującego więc coś za coś.
            • kropka1005 do maliniaq 10.01.06, 12:13
              a czy prześlesz mi też na gg? szukam jakiejkolwiek info o moim lekarzu i nikt
              nic nie wie, mozęto ten sam...
              • czarna83 Re: do maliniaq 12.01.06, 15:18
                witaj napisz nazwisko tego lekarza pozdrawiam
    • deotyma11 Re: CZMP 10.01.06, 11:56
      Zajrzyj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=34365043&a=34365043
      • deotyma11 nowy link 12.01.06, 21:19
        Ponieważ wątek został przeniesiony z CiP link, który podałam wcześniej jest
        nieaktywny. Teraz już będzie dobrze:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=34365043
    • agusiaa1_mama_ignasia Re: CZMP 10.01.06, 12:15
      Rodziłam tam w lipcu. Nie chce mi się rozpisywać ale możesz poczytać o moim
      porodzie na tym forum w wątku z sierpnia "tak wyglądał mój poród"
      • kropka1005 Re: CZMP 10.01.06, 12:16
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=30714845 mozesz też zajrzeć tu
        • maliniaq Re: CZMP 10.01.06, 12:21
          wysłałam, włącz gg smile)
          • kropka1005 Re: CZMP 10.01.06, 12:26
            możesz jeszczer raz bo miałam zjedzona 1 cyferke PRZEPRASZAM
            • maliniaq Re: CZMP 10.01.06, 12:47
              napisałąm
              • czarna83 Re: CZMP 22.01.06, 22:51
                nie doszlo nazwisko
Inne wątki na temat: