gggosia3 18.01.06, 20:51 kto poleca Poliklinikę na Placu Hirszfelda. Mam zamiar tam się udać, a nie wiem czy warto i do jakiego gin.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamoron Re: gin. we Wrocławiu 18.01.06, 22:38 Tam pracują lekarze ze szpitala na Brochowie - mogę polecić: dr. T. Bielanów M. Maciejewski - jak dla mnie rewelacyjny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik78 Re: gin. we Wrocławiu 19.01.06, 07:23 dr MAriusz Sidor- też z Brochowa, chodze do niego od kilku ładnych lat i teraz prowadzi moją pierwszą ciążę, a dr Maciejewski jest genialnym specjalistą od USG))) to on pierwszy znalazł mój 3 tygodniowy skarb)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gggosia3 Re: gin. we Wrocławiu 19.01.06, 22:19 dzięki za rady, a A. Kucharski-znacie... pa Odpowiedz Link Zgłoś
barbrat Re: gin. we Wrocławiu 20.01.06, 09:57 Jestem pacjentką Kucharskiego, chodziłam do niego jeszcze jak przyjmował w Sanusie na Sztabowej. W tej chwili prowadzi moją ciążę. Jestem naprawdę bardzo zadowolona. Jest kompetentny, a przy tym stwarza sympatyczną atmosferę. Sam robi swoim pacjentkom USG i co dla mnie ważne jest zawsze dostępny po komórką. Odpowiedz Link Zgłoś
fredka01 Re: gin. we Wrocławiu 20.01.06, 11:05 miałam z nim kontakt w szpitalu na patologii, miły i kontaktowy, w przeciwieństwie do wiekszości lekarzy pracujących na Brochowie, a co do znajomośi fachu to trudno mi się wypowiedzieć, bo tam i tak o wszystkim decyduje zastępca ordynatora Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia1 Re: gin. we Wrocławiu 23.01.06, 02:25 P. dr Strauchold - mila, kompetentna. Poliklinika i Brochow. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aniawroclaw1 Re: gin. we Wrocławiu 25.01.06, 09:27 Ja chodziłam do dr Hapona. jest to lekarz z Brochowa, przyjmuje na Pl. Grunwaldzkim. Chodzilam co miesiąc, za każdym razem robił mi USG. Potem osobiście robił mi C.C. i odwiedział po porodzie. Fajan atmosfera, wesoły facet dostępny pod komórką. Odpowiedz Link Zgłoś
gggosia3 Re: pyt. do aniawroclaw1 26.01.06, 19:36 jak oceniasz poród i opiekę w szpitalu na Brochowie, bo różne krążą opinie i może mi doradzisz dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś