mmalicka21 20.01.06, 13:11 chodzę do kasińskiego ale słyszałam niepohlebne opinie o nim może chodziłyście do jakiegoś fajnego i konkretnego gina z lux-medu który prowadził bądź prowadzi wam ciąże?? i robi więcej niż 2 USG w czasie ciąży: ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julifra Re: jakiego lekarza polecacie z lux-medu 20.01.06, 13:16 polecam dr.a.pawlowska, ktora przyjmuje w lux-medzie na pulawskiej 15. zleca sporo badan, robi usg jak sie chce, slucha serduszka za kazdym razem, od momentu jak je slychac, odpowiada na wszystkie pytania, nawet te najglupsze i ma naprawde dobre opinie. jedyny problem to ciezko sie do niej dostac, znaczy sie najblizsze wolne terminy to zawsze po miesiacu, ale jak trzeba to przyjmuje pomiedzy pacjetkami. prowadzi obecnie moja ciaze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: jakiego lekarza polecacie z lux-medu 20.01.06, 13:18 luxmed ma odzdziały w 6 miastach-sprecyzuj o który Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: jakiego lekarza polecacie z lux-medu 20.01.06, 13:20 a sory ja juz tak z przyzwyczajenia w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 jestem zła 20.01.06, 13:25 do doktor pawłowskiej dopiero na 16 lutego a juz mnie krew zalewa...... mój lekarz nie słucha serduszka......( może jeszcze nie czas byłam u niego dopiero 2 razy w 8 i w 11 tc) i nie chce mi robic USG nic nie mówi owszem jakieś tam badania ale czuje że wszyscy maja lepszego lekarza odemnie.....wrrrrrrrrr jestem wściekła Odpowiedz Link Zgłoś
ola2512 Re: jestem zła 01.02.06, 15:09 Polecam paną Dr Barbare Radosiewicz przyjmuje na Chmielnej.Sama chodze do niej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś