wiolasb 21.01.06, 17:27 Witam wszystkich serdecznie! Mam pytanie, czy ktoś z formu zna dobrego ginekologa z Wałbrzycha lub okolic. Proszę o odpowiedź. Dziękuję i raz jeszcze pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sleepy_sleepy Re: Lekarz z Wałbrzycha 21.01.06, 20:03 ja jstem w 8 miesiącu ciąży i bardzo sobie chwale mojeogo lekarza Marek Krawczyk ul.blankowa 47 tel.8410408 pdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: Lekarz z Wałbrzycha 24.01.06, 21:24 Dziewczyny! Naprawdę nikt więcej nie może udzielić mi jakichkolwiek namiarów na dobrego ginekologa z Wałbrzycha?! To dla mnie naprawdę bardzo ważne. Pomóżcie! Dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Lekarz z Wałbrzycha 25.01.06, 11:04 moją ciążą opiekował się dr Łuczyński, pracuje w szpitalu specjalistycznym na Paderewskiego, gabinet prywatny na ul.Poleskiej, tel.601944999 - bardzo doświadczony i dobry lekarz, jeżdżę do niego, mimo, że mieszkam w Świebodzicach; jesli chcesz wiecej informacji, pisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś