Dodaj do ulubionych

CORFAMED Wrocław

26.01.06, 20:15
Dziewczyny,
Czy wiecie coś o lekarzach przyjmujących w Corfamedzie we Wrocławiu? Kogo
polecacie? Czy któryś z nich pracuje na klinikach na Chałubińskiego?
Pozdrawiam,
colline
Obserwuj wątek
    • polenta1 Re: CORFAMED Wrocław 16.02.06, 21:31
      cześć
      ja właśnie niedawno tam byłam i jestem bardzo zadowolona. Poszłam tam z
      polecenia koleżanki-polecała mi dr Zabielską,ale w końcu do niej nie poszłam
      (bardzo długa kolejka-3 tyg. czekania). Zarejestrowałam się do dr Wickiewicz i
      powiem,że jeszcze żaden lekarz mnie tak nie potraktował-zazwyczaj badanie
      ginekologiczne to było u mnie podwyższenie ciśnienia, wypieki na twarzy-
      bynajmniej nie ze zdenerwowania. A tutaj nawet się nie spostrzegłam a było już
      po wszystkim-dodam,że byłąm wtedy w 4 miesiącu ciąży, teraz w 5). Pani doktor
      dokonała bardzo szczegółowego wywiadu,wysłuchała wszystkich moich pytań,
      zaproponowała kolejne badania i usg 3D(wykonywane na miejscu w cenie 110 zł z
      nagraniem-ale to tylko opcja, jeżeli bardzo chce się zobaczyć bobasa w
      trójwymiarze bo normalne usg jest w cenie wizyty-50 zł). Wizyta średnio trwa 30
      minut,a nie tak jak w kilku miejscach, gdzie trwało przeciętnie 10 minut-czyli
      nie ma szans na pytania, wątpliwości.
      Pozdrawiam
      • hela_ms Re: CORFAMED Wrocław 17.02.06, 11:37
        Serdecznie polecam,
        jestem tam stałą pacjentką od 6 lat. Mogę polecić dr Barcikowskiego i
        Bielickiego. Warunki, sprzet i podejście do pacjentki nie pozostawia nic do
        życzenia. Lekarz podaje swój nr komórkowy, by kontaktować się z nim w razie
        czego. Jestem obecnie w 14 tc i mam małopłytkowość, często muszę robić badania
        krwi, z wynikami nie muszę latać osobiście do lakarza wystarczy, że zadzwonię a
        on mnie insruuje co mam robić (czy przyjść czy dalej obserwować). Ostatnio
        troszkę wizyty się opóźniają ale przyjemna atmosfera rekompensuje czekanie.

Zdecydowanie polecam
    • asaroth Re: CORFAMED Wrocław 17.02.06, 12:01
      Nie polecam z Corfamedu nikogo (byłam u wszystkich). Są dobrzy do wypisywania
      recept i nieskomplikowanych przypadków - chodziłam kilka lat a jak zaczęły się
      problemy to usiłowali nieudolnie leczyć, straciłam czas, nerwy i pieniądze na
      niepotrzebne leki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka