colline 26.01.06, 20:15 Dziewczyny, Czy wiecie coś o lekarzach przyjmujących w Corfamedzie we Wrocławiu? Kogo polecacie? Czy któryś z nich pracuje na klinikach na Chałubińskiego? Pozdrawiam, colline Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polenta1 Re: CORFAMED Wrocław 16.02.06, 21:31 cześć ja właśnie niedawno tam byłam i jestem bardzo zadowolona. Poszłam tam z polecenia koleżanki-polecała mi dr Zabielską,ale w końcu do niej nie poszłam (bardzo długa kolejka-3 tyg. czekania). Zarejestrowałam się do dr Wickiewicz i powiem,że jeszcze żaden lekarz mnie tak nie potraktował-zazwyczaj badanie ginekologiczne to było u mnie podwyższenie ciśnienia, wypieki na twarzy- bynajmniej nie ze zdenerwowania. A tutaj nawet się nie spostrzegłam a było już po wszystkim-dodam,że byłąm wtedy w 4 miesiącu ciąży, teraz w 5). Pani doktor dokonała bardzo szczegółowego wywiadu,wysłuchała wszystkich moich pytań, zaproponowała kolejne badania i usg 3D(wykonywane na miejscu w cenie 110 zł z nagraniem-ale to tylko opcja, jeżeli bardzo chce się zobaczyć bobasa w trójwymiarze bo normalne usg jest w cenie wizyty-50 zł). Wizyta średnio trwa 30 minut,a nie tak jak w kilku miejscach, gdzie trwało przeciętnie 10 minut-czyli nie ma szans na pytania, wątpliwości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hela_ms Re: CORFAMED Wrocław 17.02.06, 11:37 Serdecznie polecam, jestem tam stałą pacjentką od 6 lat. Mogę polecić dr Barcikowskiego i Bielickiego. Warunki, sprzet i podejście do pacjentki nie pozostawia nic do życzenia. Lekarz podaje swój nr komórkowy, by kontaktować się z nim w razie czego. Jestem obecnie w 14 tc i mam małopłytkowość, często muszę robić badania krwi, z wynikami nie muszę latać osobiście do lakarza wystarczy, że zadzwonię a on mnie insruuje co mam robić (czy przyjść czy dalej obserwować). Ostatnio troszkę wizyty się opóźniają ale przyjemna atmosfera rekompensuje czekanie. Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
asaroth Re: CORFAMED Wrocław 17.02.06, 12:01 Nie polecam z Corfamedu nikogo (byłam u wszystkich). Są dobrzy do wypisywania recept i nieskomplikowanych przypadków - chodziłam kilka lat a jak zaczęły się problemy to usiłowali nieudolnie leczyć, straciłam czas, nerwy i pieniądze na niepotrzebne leki. Odpowiedz Link Zgłoś