Dodaj do ulubionych

kraków - dr Marcinek

13.02.06, 10:12
Witam, czy któraś z was chodzi do niego na friedleina? bardzo ciekawi mnie
czy ma tam ultrasonograf i ile kosztuje wizyta. Z góry dzięuję za wszelkie
informacje.
Obserwuj wątek
    • maniaska Re: kraków - dr Marcinek 13.02.06, 10:36
      A może lepszy dr Wójcik (jego zastępca z siemiradzkiego)? macie jakieś
      doświadczenia?
    • rybinek17 Re: kraków - dr Marcinek 16.02.06, 14:31
      Ja jestem jego pacjentką od niedawna. Bardzo trudno sie do niego zapisać ma
      bardzo odległe terminy, świadczy to jednak o tym jak wielkim jest specjalistą i
      jak wiele kobiet do niego chodzi.Ja miałam wiele wizyt u różnych lekarzy i z
      całą pewnością nikt mnie tak nie przebadał jak dr Marcinek. Wszystko mówi co
      będzie robił jest niewiarygodnie delikatny i intymny. Dużo rozmawia i pyta o
      wiele szczegółów. Ma indywidualne stawki za wizytę ode mnie wziął 120zł ale
      byłam bardzo zadowolona i nie było problemu. Zadziwił mnie, że jeśli nie mam
      przy sobie takiej kwoty to przy nastepnej wizycie mogę to uregulować.
      Nie ma u siebie USG odsyła do Siemiradzkiego. Robi natomiast KTG dla kobiet już
      z terminem na poród.
      Dr Wójcika znam z opowieści mojej kuzynki, która do niego chodziła. Była
      zadowolona.Jest o nim trochę na forum, ale trzeba się nieźle naszukać.
      Pozdrawiam mam nadzieję, że pomogłam.
      • dasia82 Re: kraków - dr Marcinek 16.02.06, 17:13
        bylam u niego raz,kilka dni temu,gdyz moja gin sie rozchorowala,lekarz mily i
        delikatny,gabinet tez niczego sobie,usg nie ma,ma za to ktg,jednak ja z wiyty
        nie jestem zadowolona i wiecej juz do niego nie pojde, po pierwsze sciagnal ze
        mnie 130zl(!), po drugie, po tej wizycie,wiedzialam tyle co wczesniej,zadnych
        konkretow,nie powiedzial nawet,czy ktg wyszlo dobrze czy nie,kazal przyjsc na
        powtorke za kilka dni,oczywiscie nie poszlam,co do opini na jego temat to
        slyszlam ze straszny lapowkarz z niego i to chyba prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka