pylak 15.02.06, 18:03 Czy ktoś z forum rodził w szpitalu w Krynicy Górskiej? W archiwum forum nie znalazłam żadnych informacji na temat tego szpitala, warunków, lekarzy czy położnych. Może ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_pn Re: SZPITAL W KRYNICY GÓRSKIEJ 15.02.06, 18:26 Nie rodziłam w tym szpitalu, ale w trakcie ciąży trafiłam do tego szpiatala i odzyskałam wiarę w publiczną służbę zdrowia! Jestem zauroczona! Odpowiedz Link Zgłoś
olga_pn Re: SZPITAL W KRYNICY GÓRSKIEJ 15.02.06, 18:39 Oddziałowi gin-poł szefuje doktor Janusz Stettner, fachowiec i b ciepły człowiek. Ja byłam pod opieką Pani dr Boczek i miałam szczęście Na oddziale są fantastyczne położne i pielęgniarki. Miałam odczucie, że czytały mi w myślach. Troskliwe, dyskretne, delikatne. Same komplementy! Wiem z rozmów z pacjentkami, że przyjeżdzają specjalnie do tego szpitala rodzić dziewczyny z okolicznych miejscowości, w których tez są oddziały połoznicze. Odpowiedz Link Zgłoś
pylak Re: SZPITAL W KRYNICY GÓRSKIEJ 15.02.06, 18:58 dzięki za informacje, a jakie tam panują warunki bo doszły mnie słuchy, że podobno sprzęt jest kiepskiej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś