Dodaj do ulubionych

USG 3D w Łodzi

25.02.06, 17:58
czy ktoś orientuje się gdzie w Łodzi można zrobić USG 3D i jaki jest koszt?
Obserwuj wątek
    • 71gosik Re: USG 3D w Łodzi 26.02.06, 13:26
      Prosze skorzystac z wyszukiwarki , oto niektore wyniki
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=23965012&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=24037579&a=24037579Malgorzata
      • dasia_p Re: USG 3D w Łodzi 26.02.06, 19:56
        U Dudarewicza 150 zł + 50 zł 3D jesli ktoś sobie życzy. Ja nie robiłam 3D.
        Polecam lekarza.
    • goga824 Re: USG 3D w Łodzi 27.02.06, 22:11
      Amelio, chciałabym Ci doradzić z własnego doświadczenia, że pan doktor
      Dudarewicz jest przemiłym kompetentym specjalistą, aczkolwiek uważam że jako
      genetyk jest trochę przewrażliwiony i ma tendencje(moim zdaniem ) do
      przesadzania a przez to do niepokojenia(niepotrzebnego) młodych,
      niedoświadczonych przyszłych mam. Zaleca szereg dodatkowych badań mówiąć że jak
      je zrobimy i bedą ok to znaczy ze wszystko jest z dzidzią ok , po czym te
      wyniki wychodzą ok a on na to , że może jeszcze byśmy zrobili to lub to. Ja po
      wizycie u niego byłam rozbita i sama już nie wiedziałam czy wszystko z moim
      maleństwem ok czy nie. Pozdrawiam Gosia
      • monikajacka Re: USG 3D w Łodzi 28.02.06, 10:10
        ja natomiast uważam,że dr mnie na nic nie naciągał.Zrobiłam Usg genetyczne w 12
        tyg. bez PAPPy i po badaniu dr stwierdził,że żadne dodatkowe badania nie sa
        potrzebne poza tym nie proponował już zrobienia kolejnego Usg genetycznego w 20
        tyg.Sama zdecydowałam sie na genetyczne a nie zwykłe ,żeby mieć spokojną 2
        połowę ciązy.dodam,że jestem lekarzem i nie ujawniłam dr swego zawodu bo i po
        co?Nie czuję sie oszukana i naciągana.Pozdr. i życzę spokojnej ciązy
        • dasia_p Re: USG 3D w Łodzi 01.03.06, 09:56
          Ja uważam podobne jak monikajacka. Dr Dudarewicz na nic mnie nie naciągał! A
          wręcz byłam zaskoczona, że nie wciskał nam na siłę zrobienie usg genetycznego w
          3D. Tylko sam powiedział, że on wszystkie pomiary już wykonał w 2D i jesli
          sobie życzymy to dla przyjemności oglądania Dzidziusia może nam włączyć 3D,
          oczywiście za dodatkową opłatą 50 zł. My nie chcieliśmy i tyle. Bez żadnych
          niepotrzebynych uwag itp. Potem była tylko miła rozmowa. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka