ninka38 05.03.06, 11:17 Proszę o opinie na temat porodu w szpitalu w Tarnowskich Górach (na tzw. trójce). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga00 Re: Poród w Tarnowskich Górach 05.03.06, 13:54 Dla mnie katastrofa.Położna koszmarna, na moje pytanie o rozwarcie w czasie porodu odpowiadała kpiąco, że ona przecież nie ma linijki, nie mogłam się od niej w ogóle niczego dowiedzieć, ani co mi podaje, ani w której fazie porodu jestem itd. Mimo, że byłam umówiona z lekarzem prowadzącym na poród (i za to mu zapłaciłam), to mój syn urodził w ciężkim stanie, był reanimowany, niedotleniony, pierwsze kilkanaście godzin spędził w nie do końca sprawnym inkubatorze. Po porodzie opieka fatalna, żadnej pomocy w przystawieniu dziecka do piersi (syn miał mały odruch ssania po takich przejściach, nie był przystawiony do piersi bezpośrednio po porodzie).Jak byś chciała wiedzieć coś więcej napisz na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
ninka38 Re: Poród w Tarnowskich Górach 13.03.06, 12:59 Chciałabym się jeszcze dowiedzieć czy chodziłaś na regularne wizyty podczas ciąży do któregoś z doktorów, który póżniej był przy porodzie, a jeżeli tak to do którego? Odpowiedz Link Zgłoś
goga00 Re: Poród w Tarnowskich Górach 13.03.06, 14:57 Jasne, że chodziłam grzecznie całą ciążę do jednego lekarza, prywatnie, płacąc za każdą wizytę...I ten sam lekarz, również odpłatnie, był przy moim porodzie (przyjechał specjalnie, nie miał wtedy dyżuru). A jak chcesz wiedzieć coś więcej,jaki to lekarz i jaka położna, to napisz na priva (goga00@gazeta.pl). Nie chcę podawać nazwisk na forum (właściwie nie wiem czemu)... Odpowiedz Link Zgłoś