Dodaj do ulubionych

Poród w Tarnowskich Górach

05.03.06, 11:17
Proszę o opinie na temat porodu w szpitalu w Tarnowskich Górach (na tzw.
trójce).
Obserwuj wątek
    • goga00 Re: Poród w Tarnowskich Górach 05.03.06, 13:54
      Dla mnie katastrofa.Położna koszmarna, na moje pytanie o rozwarcie w czasie
      porodu odpowiadała kpiąco, że ona przecież nie ma linijki, nie mogłam się od
      niej w ogóle niczego dowiedzieć, ani co mi podaje, ani w której fazie porodu
      jestem itd. Mimo, że byłam umówiona z lekarzem prowadzącym na poród (i za to mu
      zapłaciłam), to mój syn urodził w ciężkim stanie, był reanimowany,
      niedotleniony, pierwsze kilkanaście godzin spędził w nie do końca sprawnym
      inkubatorze. Po porodzie opieka fatalna, żadnej pomocy w przystawieniu dziecka
      do piersi (syn miał mały odruch ssania po takich przejściach, nie był
      przystawiony do piersi bezpośrednio po porodzie).Jak byś chciała wiedzieć coś
      więcej napisz na maila.
      • ninka38 Re: Poród w Tarnowskich Górach 13.03.06, 12:59
        Chciałabym się jeszcze dowiedzieć czy chodziłaś na regularne wizyty podczas
        ciąży do któregoś z doktorów, który póżniej był przy porodzie, a jeżeli tak to
        do którego?
        • goga00 Re: Poród w Tarnowskich Górach 13.03.06, 14:57
          Jasne, że chodziłam grzecznie całą ciążę do jednego lekarza, prywatnie, płacąc
          za każdą wizytę...I ten sam lekarz, również odpłatnie, był przy moim porodzie
          (przyjechał specjalnie, nie miał wtedy dyżuru). A jak chcesz wiedzieć coś
          więcej,jaki to lekarz i jaka położna, to napisz na priva (goga00@gazeta.pl).
          Nie chcę podawać nazwisk na forum (właściwie nie wiem czemu)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka