londynek1 13.03.06, 17:20 Bardzo proszę o opinie na temat dr. Milewczyka CM Lim/Karowa/Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hildalucja Re: Dr.Milewczyk - CM Lim/Karowa 18.03.06, 23:06 Bardzo włąściwa diagnoza, prawidłowe leki. Co prawda nie prowadzę teraz u niego ciąży-bo tak się złożyło, ze u innego z karowej. Tutaj pracują ludzie, którzy umieją odczytać wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
irka15 Re: Dr.Milewczyk - CM Lim/Karowa 19.03.06, 21:14 Ja go nie polkecam... JAK MIALAM skurcze w 24 tc regularne, to powiedzial, ze jak juz nie moge wytrzymac to mam brac fenoterol... ja moglam wytrzymac i dwa tygodniej pozniej trafilam do szpitala z zagrazajacym porodem przedwczesnym... Nie powiedzial mi na tej samej wizycie nie powiedzial, ze szyjka ma 1cm... Poza tym po ciazy nie potrafil zaradzic mojej hiperprolaktynemii... Sama osadz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata102 Re: Dr.Milewczyk - CM Lim/Karowa 20.03.06, 17:45 Odradzam, prowadziłam u niego ciążę przez kilka miesięcy, a na sam koniec zostawił mnie zupełnie na lodzie. Poza tym wydaje mi się, że zbyt bagatelizuje wszystko i po żadnej z wizyt nie czułam się zadowolona z wyboru lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś