Dodaj do ulubionych

gdzie USG 3D w Warszawie???

16.03.06, 09:40
podrzućcie proszę jakieś namiary
pozdr.
Obserwuj wątek
    • alglinka Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:08
      Polecam jednego z najlepszych lekarzy w warszawie:Roberta Makowskiego,przyjmuje
      na ul.Luckiej 18 lok.1801/1802,zpisac sie mozna pod telefonem :654-24-64;654-24-
      62 w godz:od 9 do 21.Jest jednym z najlepszych fachowcow(do niego odsylane sa
      na konsultacje kobiety z watpliwymi wynikami usg ) w czym moglam sie
      przekonac,porownujac jego badanie z innym babaniem w limie w marjocie.Jest to
      moja druga ciaza , w zwiazku z czym przeszlam juz nie jedno badanie usg w tym i
      trojwymiarowe,zwlaszcza ze pierwsza ciaza byla zagrozona.Facet jest
      przemily,odpowie na kazde nawet najglupsze pytanie(ja mu chyba zadalam z 1000!)
      Poza tym warto wiedziec ze badanie trojwymiarowe to troszke taki bajer,ktorym
      czesciej kobiety sa rozczarowane niz zachwycone.Przed zdjeciem trojwymiarowym
      to na dwuwymiaroym okresla sie dokladnie czy dzidzius sie dobrze
      rozwija.Trojwymiarowe jest w stanie pokazac pewnwe szczegoly buzi,takie jak
      ciaglosc wargi.Zycze udanej wizyty ;o)
      • pompelek.1 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:11
        przyznam, że mój gin jest dobrym specjalistą i robi bardzo dobre usg, ale chciałam strzelić sobie 3d "na pamiątkę", dlatego bardziej zależy mi właśnie na jakości zdjęć niż na ekstra konsultacjach - chociaż tych nigdy za wiele smile
        dzięki
      • kalka13 do alglinka 16.03.06, 10:27
        strasznie mi przykro ale ten adres gdzie podalas to usg 2d i nie prowadza 3d :
        ((((
    • pompelek.1 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:09
      bardzo proszę o info, bo chciałabym jeszcze w tym tygodniu pójść...
    • ikaes Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:09
      Najtaniej chyba jest w szpitalu na Madalińskiego - 140 zł i możesz spróbować
      tam zapisać się do sławnego dr J. Zwolińskiego (podobno jeden z najlepszych w W-
      wie) - niezwykle sympatyczny i dusza człowiek.
      • lolinka2 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:21
        dr Marcin Zioło, Babka Medica na rondzie Radosława, kosztuje 150
        • madzilove Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:36
          Dr.Makowski jest dobrym specjalista.Bylam u niego w Pruszkowie lecznica
          CONTENTA (wrzuc na wyszukiwarke,jest adres,tel i jak dojechac).Robia 3D,bo sama
          na pamiatke chcialam takie.Jakby nie bylo pierwsze zdjecia synka!!!! Kosztuje
          razem z plytka DVD 180zl.Powodzenia!
          • iga1001 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:44
            Byłam zupełnie przypadkiem na USG u dr Makowskiego, ale chciałabym aby inne
            przypadki były równie miłe jak wizyta u dr Makowskiego. Co prawda nie było to
            3D tylko zwykłe USG ginekologiczne, ale jestem pod ogromnym wrażeniem samego
            doktora (jego wysokiej kultury osobistej) oraz badania.
            A USG 3D wynokuje właśnie tutaj:
            www.contenta.pl/contenta.htm
      • majka995 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 15:26
        Idz na Finlandzka do Roszkowskiego, jersli chodzi o diagnostyke wad to mój gin
        powiedział ze Roszkowski jest jednym z najlepszych w Polsce.Sprzet tez ma
        super, ładne zdjecia zrobi dzidzi.
      • azyli Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 15:35
        Dr Zwoliński robil mi usg 3d w pierwszej ciązy w Gromada Medica (za Hotelem
        Gromada) Przesympatyczny, cieply, dokladny. Nie wiem czy nadal tam pracuje, ale
        polecam tego lekarza napewno.
        • ikaes Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 15:41
          Z tego co wiem nadal tam pracuje - prowadzi ciążę dziewczyny, z którą leżałam w
          szpitalu.
    • deni10 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:47
      dr. Witold Rogiewicz (www.rogiewicz.pl)Komorów ul. Brzozowa 75c 0501-099-769
      759-19-08, zapisy@rogiewicz.pl.
      Bardzo dobry specjalista i super sprzęt. USG oczywiście normalne + USG 3D z
      nagraniem na płytę DVD- 200zł.
      • zby21 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 17.03.06, 13:29
        deni10 napisała:

> dr. Witold Rogiewicz (www.rogiewicz.pl)Komorów ul. Brzozowa 75c 0501-099-769
        > 759-19-08, zapisy@rogiewicz.pl.
        > Bardzo dobry specjalista i super sprzęt. USG oczywiście normalne + USG 3D z
        > nagraniem na płytę DVD- 200zł.

Kochana Deni! Przecież to nie skrzynka reklamowa dr Rogiewicza, te uwagi
        zamieszczaj w innym miejscu
      • zby21 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 17.03.06, 15:03
        Dziewczyno nie kompromituj się to nie strona na reklamę
    • joannajz Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 10:51
      USG 3D jest np. na Finlandzkiej 9 (polecam dr Roszkowskiego który jest super
      specjalistą)
      pozdr.
      • pingwinj Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 11:44
        Czy masz namiary na dr Roszkowskiego? Ile kosztuje u niego 3D USG i czy można
        nagrywać?
    • beeea Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 12:34
      najwieksza slawa to dr.Roszkowski ul.Finlandzka 9. tel.6161387(po poludniu)
      cena 250 zl.termin oczekiwania dosc odlegly.ja osobiscie wybralam tam
      dr.Kretowicza cena 200 zl.sprzet ten sam ,lecz slawa troszke mniejsza. badanie
      rewelacja, zdjecia nagranie i od strony medycznej najdrobniejsze
      szczegoly.polecam!!!
      • cameltravel Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 12:44
        Ja byłam w Warszawie na ul. Krakowskie przedmieście w przychodni ZDROWA
        znalazłam ich na www.ginekolog.com
        koszt 200zł
        z płyką - wszystko sprawnie miło intymnie.
        nie pamiętam teraz nazwiska lekarza ale był miły i uprzejmy
        to moje 3 dziecko ale pierwsze usg tego typu podobało mi sie uzyskałam
        kompletna informację że z dzidziusiem wszystko ok!
        od A do Z
        pozdrawiam Ewa
        • patylda Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 17.03.06, 14:15
          ten przemiły doktor nazywa się Robert Kulik i jest super. Tzn milutki i fajny.
          Jeśli wpiszesz w google "USG 3D" to odrazu wyskoczy. Adres ma chyba
          www.ginekolog.com
    • the_dune Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 12:59
      dr Roszkowski; gabinet: ul.Finlandzka 9; zapisy pod tel.: 616 13 87 od godz.12-
      tej. Roszkowskiego poleca wiele osób, w tym mój lekarz prowadzący. Ponoć nie
      jest super miło, ale to rewelacyjny specjalista od usg, polecany zwłaszcza
      mamom, które mają powody, aby obawiać się wad genetycznych. Drogo - 300 PLN.
      Pozdrawiam. Diuna
      • agnieszka19791 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 16.03.06, 15:04
        Ja również byłam w przychodni "Zdrova" na Krakowskim Przedmieściu u dr Kulika.
        i przyznam, że wyszłam bardzo spokojna, pierwszy raz ktoś tak dokładnie zbadał
        moje maleństwo. Lekarz wszystko wyjaśnia, mówi co robi, co mierzy, badanie trwa
        ok. 30 min. Jest bardzo dokładne. Koszt 200zł. Ja byłam w 20tc, wszystko
        dokładnie było widać, lekarz zbadał wszystko co, tylko się dało.Dostałam filmy
        na płycie i 2 śliczne zdjęcia małego. Teraz zapisałam się na kolejne 3D. jestem
        w 30tc.
        Wybrałam tę przychodnię dr Kulika właśnie z tego forum, dziewczyny go bardzo
        polecały i rzeczywiście warto. Uważam, że są to dobrze wydane pieniądze. I
        dlatego idę poraz drugi. Przyznam,że dopiero po takim Usg jestem spokojna.
        Oto link jeśli jesteś zainteresowana:
        www.ginekolog.com/index.htm
    • ikaes Roszkowski 16.03.06, 15:16
      Słyszałam, że nie należy Roszkowskiemu jako pierwszego zadawać pytania o płeć
      dziecka, bo go to strasznie wkurza i jest już potem niemiły do końca wizyty.
      Dla niego najważniejsze dla rodziców ma być, czy dzidzia jest zdrowa, a płeć to
      kwestia drugo- lub nawet trzeciorzędna.
      • gonia241 Re: Roszkowski 16.03.06, 15:58
        byłam u dr.Roszkowskiego na U?SG połówkowym - polecam - sympatyczny a przede
        wszystkim najlepszy fachowca od rozpoznawania wad. Lekarze go polecają. Koszt
        to 300 pln - trochę drogo, ale zdrowie dziecka najważniejsze!!!!
        • patylda Re: Roszkowski 17.03.06, 14:16
          Dr Roszkowski to wogóle dość nerwowy człowiek, mówiąc delikatnie. Chyba nie
          lubi kobiet wink
      • emilko1 Re: Roszkowski 20.03.06, 19:43
        Dziewczyny
        przeciez Wy za to placicia gruba kase!!!! Jak to niemiły!!!! To idzcie do
        Makowskiego - jest znakomitym fachowcem i nie traktuje pacjentek jak kolejne
        przupadki. Np Łucka. polecam
    • kasiak123 Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 17.03.06, 14:33
      Polecam Babka Medica koszt 150,00
    • charlotte.shontag Re: gdzie USG 3D w Warszawie??? 20.03.06, 19:58
      Nie taki straszny diabeł jak go malują smile Naczytałam się o dr Roszkowskim tego
      i owego, wiadomo guru usg w Polsce, ale strach do niego iść, męski szowinista,
      można się popłakać wsłuchując się w jego komentarze... tak myślałam i szłam na
      ul.Finlandzką w ogromnym stresie. A tam tłok, jak u top fryzjera, na jedną
      godzinę zapisanych mnóstwo osób, w ogóle tajemnicze, mało oznakowane
      miejsce...a sam doktor potężnej postury.. trochę wyglądał jak "drech", ale z
      całym szacunkiem wybitny specjalista, bardzo rzetelnie przeprowadzone usg z
      opisem, mogliśmy obserwować na monitorze specjalnie zamieszczonym dla pacjentki.
      Nie było w ogóle źle, nie powiedział nic przykrego, był wręcz bardzo miły i
      nawet po stwierdzeniu płci ( którą już znaliśmy wcześniej więc fakt..nie
      wypytywaliśmy się o nią natrętnie) zaproponował imię dla naszej dzidzi smile
      Spokojnie odpowiedział na moje pytanie. Nie jest kaso żerny, choć badanie jest
      drogie, powiedział, że wszystko OK i wystarczy jak usg w 30 tyg zrobię u mojego
      ginekologa (oczywiście zapytał o jego nazwisko)
      A, płaci się u doktora, a my nie byliśmy na to przygotowani ..nie mieliśmy
      gotówki ( zwykle w przychodniach akceptują karty) więc doktor wysłał nas bez
      niczego do bankomatu i uregulowaliśmy rachunek u pielęgniarki.
      Polecam polecam naprawdę smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka