agunia00 20.03.06, 14:52 Do jaiego ginekologa chodzicie i czy ktoras chodzi do Piskulaka ja polecam tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy.sol Re: Do Gdynianek! 20.03.06, 16:29 ja chodze do dra janczewskiego z Redlowa i jestem bardzo zadowolona, jestem na fenoterolu od 2 miesiecy, teraz 36tc. Odpowiedz Link Zgłoś
izagw1 Re: Do Gdynianek! 21.03.06, 10:13 Witam Ja chodze do doktora Wojcika, goraco polecam, teraz to 11 tydzien. Moze sa jakies dziewczyny z Trojmiasta z terminem na pazdzirenik??? I jeszcze jedno pytanko, czy wiecie moze o jakims aerobiku dla ciezarnych w Gdyni???? Pozdrowionka dla mamusiek Odpowiedz Link Zgłoś
kordula3 Re: Do Gdynianek! 05.04.06, 11:31 ja jestem z gdyni termin mam na 26.10 ))) ale zbieg okoliczności chodzę do dr piskulaka. jest ok. a co do aerobiku, to niestety nic mi nie wiadomo, ale jakbyś coś znalazła daj znać. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: Do Gdynianek! 06.04.06, 12:49 witam! ja do tej pory chodziłam do dr Bierżyńskiego ale z uwagi na to, że będę rodzić przez cc zmieniłam lekarza na dr Leszczyńską ze szpitala na Klinicznej w Gdańsku, a tak na marginesie ciekawa jestem czy dr Jańczewski, którego tak zachwalacie umówiłby się na planowane cc (oczywiście mam wskazania) bo z tego co wiem to lubią za to brać dodatkową gażę... Odpowiedz Link Zgłoś