Dodaj do ulubionych

Gdzie rodzić we Wrocławiu??? termin - 4 LIPIEC

11.04.06, 10:57

Obserwuj wątek
    • a.ziolkowska Re: Gdzie rodzić we Wrocławiu??? termin - 4 LIPIE 11.04.06, 10:59
      PYTANIE TO KIERUJE DO DIZEWCZYN, KTORE MAJĄ JUŻ TO DOŚWIADCZENIE ZA SOBĄ CZYLI
      PORÓD. PODZIELCIE SIĘ PROSZĘ SWOIMI UWAGAMI, SPOSTRZEŻENIAMI..W JAKIM SZPITALU
      WE WROCLAWIU RODZIC NAJLEPIEJ
      Z GÓRY DZIEKI ZA POMOC
      OLA
      • magda776 Re: Gdzie rodzić we Wrocławiu??? termin - 4 LIPIE 11.04.06, 20:04
        Witam
        Najlepiej wrzuć w wyszukiwarkę i znajdziesz coś o szpitalach we Wrocławiu.
        Ja dwa razy rodziłam na Chałubińskiego, w poprzednim i w tym roku w styczniu.
        Wybrałam ten szpital, ponieważ tam chodziliśmy do szkoły rodzenia. Bardzo
        polecam ten szpital! Można rodzić w wodzie, na co właściwie byłam zdecydowana,
        ale później się wycofalam, właściwie nie wiem dlaczego. Pewnie doznałam szoku
        porodowegosmile
        Bardzo miła opieka i na samej porodówce jak i na położnictwie.
        w razie jakichkolwiek pytań, pisz, to odpowiem. Pewnie nie tylko ja.
        Co do innych szpoitali, to służę tylko opiniami z drugiej ręki.
        POWODZENIA
        Magda
        • iwonagos Re: Gdzie rodzić we Wrocławiu??? termin - 4 LIPIE 13.04.06, 23:54
          Ja rodziłam 20 stycznia na Dyrekcyjnej. Wiem, że są różne opinie nt tego
          szpitala. Ja nie polecam. Porody lecą taśmowo, położne ok, jeżeli masz
          podpłaconą, w przeciwnym razie mają Cię w tyłku głęboko. Gdybym miała rodzić 2.
          raz, to na pewno nie tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka