a.ziolkowska Re: Gdzie rodzić we Wrocławiu??? termin - 4 LIPIE 11.04.06, 10:59 PYTANIE TO KIERUJE DO DIZEWCZYN, KTORE MAJĄ JUŻ TO DOŚWIADCZENIE ZA SOBĄ CZYLI PORÓD. PODZIELCIE SIĘ PROSZĘ SWOIMI UWAGAMI, SPOSTRZEŻENIAMI..W JAKIM SZPITALU WE WROCLAWIU RODZIC NAJLEPIEJ Z GÓRY DZIEKI ZA POMOC OLA Odpowiedz Link Zgłoś
magda776 Re: Gdzie rodzić we Wrocławiu??? termin - 4 LIPIE 11.04.06, 20:04 Witam Najlepiej wrzuć w wyszukiwarkę i znajdziesz coś o szpitalach we Wrocławiu. Ja dwa razy rodziłam na Chałubińskiego, w poprzednim i w tym roku w styczniu. Wybrałam ten szpital, ponieważ tam chodziliśmy do szkoły rodzenia. Bardzo polecam ten szpital! Można rodzić w wodzie, na co właściwie byłam zdecydowana, ale później się wycofalam, właściwie nie wiem dlaczego. Pewnie doznałam szoku porodowego Bardzo miła opieka i na samej porodówce jak i na położnictwie. w razie jakichkolwiek pytań, pisz, to odpowiem. Pewnie nie tylko ja. Co do innych szpoitali, to służę tylko opiniami z drugiej ręki. POWODZENIA Magda Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Gdzie rodzić we Wrocławiu??? termin - 4 LIPIE 13.04.06, 23:54 Ja rodziłam 20 stycznia na Dyrekcyjnej. Wiem, że są różne opinie nt tego szpitala. Ja nie polecam. Porody lecą taśmowo, położne ok, jeżeli masz podpłaconą, w przeciwnym razie mają Cię w tyłku głęboko. Gdybym miała rodzić 2. raz, to na pewno nie tam. Odpowiedz Link Zgłoś