agal10 11.05.06, 22:41 dziewczyny może wiecie coś na temat dr Babkiewicz z Luxmed Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agal10 Re: dobry ginekolog 11.05.06, 22:57 z Warszawy,może ktoś z Luxmed ponieważ tam mam wykupiony abonament przez firmę,w której pracuję.Na razie byłam na wizycie u dr Babkiewicz wlasnie w Luxmed Odpowiedz Link Zgłoś
0306a Re: dobry ginekolog 12.05.06, 21:40 czesc, ja rowniez mam abonament firmowy, jesli chodzi o W-we, to godni polecenia ginekolodzy to: dr. Monika Antepowiecz-lux med ul. Chmielna-ale długie terminy dr. Anna Celińska- lux med ul. Racławicka dr. Barbara Radosiewicz -lux med ul. Chmielna, byłam u wszystkich trzech Pań, sama się teraz zastanawiam dop której chodzić. Dr. Babkiewicz, nie słyszałam o niej, gdzie byłaś, tzn. na jakiej ulicy, w jakim jest wieku, czy pracuje w szpitalu, jakie wrażenie na Tobie zrobiła, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agal10 Re: dobry ginekolog 12.05.06, 22:11 Witam,byłam na Al.Jerozolimskich,na razie nie mam zdania, zapisałam się do niej ponieważ termin wizyty był najbliższy.Słyszałam natomiast o dr Antepowicz,niestety przerażają mnie długi terminy(choć wiem,że zawsze przyjmie bez kolejki jeśli jest coś pilnego,tak właśnie mam zrobić w przyszłym tygodniu) Odpowiedz Link Zgłoś