warkoczanka 22.05.06, 18:55 Czy ktoś z Was korzystał z usług ADO-MEDu w Chorzowie robiąc usd 3D płodu? Jaka jest Wasza opinia o tej placówce, jaki koszt badania, jaka jest jakość filmiku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warkoczanka Re: ado-med Chorzów usg 3D płodu 24.05.06, 15:44 czy nikt rzeczywiscie nie korzystał z usług tej placówki?chyba nikt.... Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: ado-med Chorzów usg 3D płodu 24.05.06, 17:00 my robiliśmy tam badanie usg 2 razy ( około 20 tygodnia i około 30 tygodnia ) jakość ok, badała nas dr. Bacia - bardzo miła i wyczerpująco odpowiadające na pytania nasze zaufanie wzbudził też fakt że od razu na wstępie zapowiedziała, że w razie jakichś wątpliwości skieruje nas na konsultację do innego specjalisty, badanie trwa ponad 1/2 godziny, lekarz sprawdza czy wszystkie narządy są i czy są prawidłowe, bada też stan łożyska i drożność pępowiny, do niektórych badań włącza się efekt 4d i wtedy widaćjak dokładnie wygląda twoje maleństwo ( prawie jak na normalnym zdjęciu ), badanie kosztuje 150 zł w koszt wliczona jest płyta cd z zapisem badania tak że można je póxniej obejżeć w domu lub pokazać lekarzowi prowadzącemu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
quwerty2 Re: ado-med Chorzów usg 3D płodu 26.02.16, 17:38 Ja byłem u chirurga i jestem bardzo zadowolony,obsługa lekarska jest na wysokim poziomie ale panie w rejestracji to katastrofa. Jest rzeczą niemożliwą dostać się na zmianę opatrunku a o przemyciu jakieś ranki to niema mowy. Więc jak Ci się uda przebrnąć przez okienka przy wejściu to po tyn jest OK Odpowiedz Link Zgłoś