garmuduru 24.05.06, 14:21 Czy ktoś orientuje się, gdzie poza Damianem prywatnie przyjmuje dr Niemiec? Prosiłabym o numer telefonu i adres, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataaw Re: dr Niemiec 24.05.06, 17:59 ul. Wyzwolenia 14 a/ 145, tel. 431 -83 -83, przyjmuje w srody od 16. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dr Niemiec 24.05.06, 19:53 Klinika Junona-Grzybowska, wtorki od 15, rezerwcja telefoniczna 3309000. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: dr Niemiec 09.08.06, 12:42 pod tym numerem odzywa sie instytut wyzwolenia czy cos w tym stylu moze jednak to jakis inny numer do jego gabinetu prywatnego? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dr Niemiec 09.08.06, 21:01 Cześć Justakoko! Masz na myśli ten telefon w Al.Wyzwolenia??? ja osobiście nigdy z niego ni skorzystałam proponuję Junonę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: dr Niemiec 10.08.06, 10:05 dzieki Fantaisie, w poprzedniej ciazy chodzilam tam na Wyzwolenia i tam ma usg w gabinecie i dlatego chcialam tam iść. Czy w Junonie tez ma usg?czy trzeba sie na nie oddzielnie umawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: dr Niemiec - na razie nie przyjmuje 10.08.06, 10:18 Z tego co mówiła mi koleżanka, której bardzo pomógł i jest jego pocjentką, dr Niemiec na razie i w najbliższym czasie nie przyjmuje. Więcej informacji co do dat udzielą panie z IMiDZ albo jego gabinetu; my trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dr Niemiec - na razie nie przyjmuje 10.08.06, 15:57 Justakoko, w Junonie mają wszystko i sprzęcik podobno najlepszy w W-wie.... Docent Niemiec niestety ma problemy zdrowotne nie wiem czy już przyjmuje, gdyż ja zatrzymałam się na etapie, że pod koniec lipca powinien wrócić do pracy, ale nie wiem czy tak się stało ponieważ nie kontaktowałam się z nim. Na pewno w Junonie coś Ci powiedzą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś