maria745 26.05.06, 19:08 Bardzo proszę o opinię na temat tego lekarza - jakie robi CC, czy jest dobrym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_zz Re: dr Jacek Turowski - Iatros 27.05.06, 08:22 Robi niezłe USG tyle wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_zz Re: dr Jacek Turowski - Iatros 30.05.06, 16:17 Nazbierałam informacji: rzeczowe, dokładne, bardzo dobre usg (opinia niezależnych lekarzy), na codzień wykonywane cc - wszystkie z pozytywnym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta07 Re: dr Jacek Turowski - Iatros 30.05.06, 19:11 A propos Iatrosa, to mnie dzis zmroziło nieco info, że w nocy po cc zostaje się tam samemu, tylko z pielegniarką! Pediatry nie ma, nie ma żadnego lekarza. Do tej pory byłam Iatrosem zachwycona, piałam na forum, ale teraz patrzę na to troszkę bardziej trzeżwym (well, chłodnym?) okiem. Samo dobre wrażenie z wizyty i bardzo rzeczowej konsultacji z prof.Leibschangiem, to jednak nie wszystko. też np nie podoba mi się, że na miejscu nie robią USG tylko wysyłają do Turowskiego na Saską Kępę. Czyżby nie mieli w Iatrosie USG? A do dr Turowskiego idę anyway na USG w czwarteczek ale to osobna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś