mysz56 03.06.06, 22:19 czy ktoras z was chodzila podczas ciazy na wizyty do doktora Puzyny ?jakie macie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: doktor Puzyna 04.06.06, 00:30 ja obecnie prowadzę ciążę u Puzyny facet spoko chyba jako lekarz też trudno mi powiedzieć bo własciwie nie mam porównania robi usg tylko 3 razy w czasie całej ciązy ale słucha serducha dziecka na każdej wizycie bada ginekologicznie prawie zawsze- ostatnio mnie nie zbadał- spytał czy cos mi dolega albo boli albo cokolwiek innego- mówię że nie- i w sumie tak sie ksończyło ale cieszy się dobra opinia chyba nie ma co narzekać Odpowiedz Link Zgłoś
kgbx2 Re: doktor Puzyna 07.06.06, 22:29 prywatnie też przyjmuje ale wtedy wizyta 120zł kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: doktor Puzyna 04.06.06, 08:17 prowadził moją ciążę i robił cc polecam, polecam, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kgbx2 Re: doktor Puzyna 04.06.06, 10:47 Polecałam tego lekarza komuś z Forum o podobnym niku. Ja jestem b. zadowolona z dr Puzyny. Dostałam do niego namiary kilka lat temu i zanim do niego trafiłam poleciłam go kilku znajomym. Wszystkie były zadowolone. Uważam że to dobry lekarz - nie panikuje z byle powodu ale też nie bagatelizuje żadnych objawów. Jest miły, cierpliwy i kulturalny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: doktor Puzyna 04.06.06, 15:22 mozecie napisac gdzie przyjmuje i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: doktor Puzyna 07.06.06, 23:33 ale gdzie dokladnie? przeciez nie w fundacji za darmo,słyszałam tez o pryw. gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś