qrde_balans 22.05.02, 14:52 Jak myslicie Drogie Panie jaki najwiekszy przedmiot mogłybyście włożyć do swojego kakaowego czka - czytaj pupci, tyłeczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: KAKAOWE OCZKO! 22.05.02, 15:00 mam propozycję - włóż sobie coś pierwszy a potem napisz co największego Ci się tam zmieściło.... aaa, pamiętaj, że to przecież rozkosz - w trakcie wpychania sobie do tyłka, upssss pupci, czegokolwiek nie zapomnij o wymownym jęczeniu...... czekam z niecierpliwością... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: KAKAOWE OCZKO! 22.05.02, 15:03 agick napisał(a): > mam propozycję - włóż sobie coś pierwszy a potem napisz co największego Ci się > tam zmieściło.... > > > aaa, pamiętaj, że to przecież rozkosz - w trakcie wpychania sobie do tyłka, > upssss pupci, czegokolwiek nie zapomnij o wymownym jęczeniu...... > > czekam z niecierpliwością... Ja myślę, że arbuz spoko mu wlazł. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: KAKAOWE OCZKO! 22.05.02, 15:07 ciekawe czy mu latał jak kulka we fliperze czy nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 22.05.02, 15:07 wierna1 napisał(a): > agick napisał(a): > > > mam propozycję - włóż sobie coś pierwszy a potem napisz co największego Ci > się > > tam zmieściło.... > > > > > > aaa, pamiętaj, że to przecież rozkosz - w trakcie wpychania sobie do tyłka > , > > upssss pupci, czegokolwiek nie zapomnij o wymownym jęczeniu...... > > > > czekam z niecierpliwością... > > Ja myślę, że arbuz spoko mu wlazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: KAKAOWE OCZKO! IP: *.acn.pl / 10.131.130.* 22.05.02, 15:08 qrde_balans napisał(a): > Jak myslicie Drogie Panie jaki najwiekszy przedmiot mogłybyście włożyć do > swojego kakaowego czka - czytaj pupci, tyłeczka? TO IDEALNE MIEJSCE DLA TWOJEGO PUSTEGO ŁBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: KAKAOWE OCZKO! 22.05.02, 15:11 zgubi się biedny i co...... a potem to już tylko wymiana łba go czeka - ponoć mają promocję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: KAKAOWE OCZKO! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 12:38 Kurde, miałem nie reagować na ten debilny wątek debilnego autora ale mam coś w sam raz. Proponyję abyś wsadził sobie do tyłka parasol i go rozpiął. Odpowiedz Link Zgłoś