Dodaj do ulubionych

szkoły rodzenia

06.06.06, 19:19
Ratunku, jestem już prawie w 20 tygodniu ciąży i nie mam pojęcia jaką wybrać szkołę rodzenia /w Warszawie/.
Przy niektórych szpitalach są szkoły, problem jednak w tym, że szpitala również jeszcze nie wybrałam.
Może ktoś mi cosik doradzi - mieszkam na Bielanach czyli Ursymów raczej odpada.

Buziaki
Obserwuj wątek
    • laminja Re: szkoły rodzenia 06.06.06, 20:00
      Jest kilka fajnych szkół w centrum. Powinna być też szkoła rodzenia przy
      szpitalu Bielańskim. Na stronach szpitali są spisy akredytowanych przy nich
      szkół rodzenia. Poszukaj tu np.:

www.szpitalkarowa.pl
      www.szpitalzelazna.pl
      • buzia18 Re: szkoły rodzenia 07.06.06, 11:01
        dzięki za informacjesmile
        Nie wiecie czy da się urodzić w Bielańskim bez lekarza prowadzącego z tego szpitala? Gdzieś czytałam, że wystarczy mieć umówioną położną /ale to bylo w innym szpitalu/. Nie chcę aby odesłali mnie z kwitkiem...mieszkam bardzo blisko Bielańskiego i aż się prosi abym rodziła właśnie tam...

pozdrawiam
    • d-a-b-i-77 Re: szkoły rodzenia 07.06.06, 09:19
      Wybrałam szkołę rodzenia w Bielańskim bo tam będę rodził ale w kwietniu były
      terminy dopiero na wrzesień. Jeżdżę więc na Milenijną przy Modlińskiej. Szkoła
      ta jest bezpłatna
    • moreno500 Re: szkoły rodzenia 07.06.06, 09:35
      wejź sobie na stronę urzędu miasta, tam jest spis szkół biorących udział w
      programie "zdrowie, mama i ja" - szkoły te są bezpłatne, a jest ich sporo
      • monis80 Re: szkoły rodzenia 07.06.06, 09:41
        szkoła rodzenia "Ewy Szwarc" przy szpitalu na Inflackiej tel 501199296; 8438696
        • kalina69 Re: szkoły rodzenia 08.06.06, 21:38
          www.szkolarodzenia.pl to jest szkola związana ze szpitalem św Zofii. Dla osób
          zameldowanych lub zatrudnionych w Warszawie jest bezpłatna. Zajęcia OK - polecam.
    • 13luty Re: szkoły rodzenia 09.06.06, 09:22
      Ja zdecydowanie polecam centrumrodziny.com
      Naprawdę warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka