Dodaj do ulubionych

K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szpitala

11.06.06, 22:23
Dziewczyny! Bardzo proszę o pomoc! Mieszkam w Bytomiu, jestem w 6tc. i szukam
ginekologa-położnika oraz szpitala, w którym mój dzidziuś mógłby zdrowo
przyjść na świat (najchętniej rodziłabym w szpitalu, w którym prauje lekarz
prowadzący ciążę).
Póki co chodzę do lekarza w przychodni, którą mam opłacona z dodatkowego
ubezpieczenia w pracy (Inter-Med w Katowicach). Do tego lekarza chodzę jednak
od niedawna (bo mój dotychczasowy wyprowadził sie ze Śląska) i nie mam
wyrobionego zdania na jego temet
Jeśli macie kogoś godnego polecenia z miast wymienionych w temacie lub
dodatkowo z Zabrza czy Tarnowskich Gór, to bardzo proszę o kontakt. Liczę na
Was!!!
Z góry bardzo Wam dziękuję i pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • betinka70 Re: K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szp 12.06.06, 07:59
      Proponuję dr.Switałę,ordynatora ze szpitala na raciborskiej.Jestem teraz w 38 tg
      drugiej ciązy,pierwszym razem tez chodziłam do niego.Jestem bardzo
      zadowolona.Przyjmuje w Superjednostce w katowicach.Jest trochę drogi,ale
      warto.Juz kiedys pisano o tym szpitalu i doktorze na forum,poszukaj a dowiesz
      się wiecej.
      • kachutka Re: K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szp 12.06.06, 11:31
        Ja też polecam dr. Świtałę, jestem w 22 tc i chodzę do niego od samego
        początku, naprawdę świetny lekarz!!! A poród oczywiście na Raciborskiej, on tam
        pracuje, a poza tym są bardzo dobre położńe, inni lekarze zresztą też.
      • my_cha1 Re: K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szp 13.06.06, 21:14
        Dzięki za odzew!
        Chyba się zdecyduję na Raciborską, chociaż mam kawałek.

A może ktoś jeszcze podzieli sie swoimi doświadczeniami?
    • mazrena Re: K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szp 12.06.06, 12:17
      Polecam dr Kaźmierczyka, przyjmuje w Rudzie ŚL. Bykowinie na ul. Siekiela oraz
      w szpitalu na Goduli. Wlasnie tutaj zamierzam rodzic, a to juz za 39 dnismile
      • ollga05 Do mazrena 12.06.06, 13:02
        Jestem w 34 tyg i też planuję poród w Rudzie na Goduli. Czy wiesz moze czy
        szpital gwaeantuje jakies akcesoria po porodzie typu podklady, pieluchy itp, i
        czy konieczne jest wynajęcie połoznej.
        Pzdr Olga
    • azija1 Re: K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szp 12.06.06, 23:55
      W Katowicach mogę polecić dr Stojko, przyjmuje na Mariackiej. Pracuje w CSK Ligota.
      Ps. Wizyty są niedrogie.
      • kaka73 Re: K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szp 13.06.06, 22:32
        Ja rodziłam na Goduli 2 lata temu i polecam ten szpital. Wszystkie akcesoria
        typu podkłady itp. trzeba mieć z sobą. Ja nie opłacałam położnej, rodziłam z
        mężem a położna odbierająca mi poród spisała się na medal. Polecam ten szpital.
        Ostatnie dziecko rodziłam w CSK i nigdy więcej
        • ollga05 do kaka73 14.06.06, 12:15
          Dzięki za odpowiedz. Też mam zamiar rodzić z męzem. Tylko wypadałoby,zeby mąż
          wiedzial wczesniej gdzie mamy jechać , bo jeszcze tam nie był hahaha. Wezmę
          wszystko ze sobą.
          Pozdrawiam
    • gliwicz_anka Re: K-ce, Bytom, Ruda Śl....-szukam lekarza i szp 14.06.06, 08:41
      Hej! Ja polecam szpital w Gliwicach. Parę razy już pisałam,co mi sie tam
      podobało.3 dziewczyny,które za moją namową urodziły tu w ostatnim miesiącu
      napisały do mnie z podziękowaniem,że dobrze im poradziłam. Co do lekarzy to
      pewnie jest niewygodnie dojeżdżać na wizyty ale jest kilku lekarzy,do tego
      pracujących w Gliwicach a szpitalu,o których słyszałam dobre opinie:dr Skwira-
      Kapała,dr Mucha,dr Kluszczynski.Wczoraj usłyszałam jeszcze o dr Merciku,ale on
      chyba gdzieś w Rudzie przyjmuje. Można zobaczyć szpital jak sie chce i chodzić
      tam na szkołę rodzenia(szkoła darmowa,tak samo porody rodzinne i w wodzie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka