28.07.06, 11:14
Co myślicie kobiety na temat dr MArcina, ja mam bardzo dobre wspomnienia ,mam
nadziję, że jest nas więcej a jak nie to POLECAM.przyjmuje też w BABKA MEDICA
www.POLECAM
Obserwuj wątek
    • demika Re: dr Zioło 28.07.06, 11:54
      Jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu,że robisz ogromną reklamę dr Zioło i Babka
      Medica.Wszystkie Twoje posty dotyczą tylko tego.
      • emma_sz Re: dr Zioło 28.07.06, 15:11
        Mam dokładnie takie samo wrażenie uncertain
        Z reguły niestety takia nachalna reklama odnosi odwrotny skutek.
        Ja też chodzę na USG do Babkamedica, mojej ciąży nie prowadzi coprawda dr Zioło
        tylko inny lekarz też z żelaznej, którym jestem zachwycona ale jakoś do głowy
        mi nie przyszło bez niczyjego pytania robić mu takiej rekamy indifferent
    • moreno500 Re: dr Zioło 28.07.06, 16:43
      ja też to zauważyłam....moją ciążę prowadził Zioło, zresztą nadal do niego
      chodzę, ale ten sposób reklamy (to już nie pierwszy raz!) mnie zniesmacza....
      • mysz56 Re: dr Zioło 28.07.06, 23:15
        też mam takie wrażenie ,a szukam porad nie reklam
    • etka_a Re: dr Zioło 30.07.06, 23:23
      Ja myślę, że to sam dr Zioło robi sobie tą reklamę i ciągle pisze na forum jaki
      to on i jego gabinet jest wspaniały. I myśli, że nikt sie nie domyśli. To jest
      żenujące....... No ale kupił sobie nową przychodnię, to teraz musi na nią
      zarobić. A fachowcem jest moim zdaniem zupełnie przeciętnym
      • monikagg1 Re: dr Zioło 31.07.06, 09:34
        Czytając posty też mam wrażenie że to sam pan doktor próbuje się nieźle
        zareklamować w tani sposób.
        A tak na marginesie to chyba jest przeciętnym fachowcem , ponieważ obie moje
        siostry na badanie połówkowe wysłał do Roszkowskiego ,samemu nie podejmując sie
        tego ważnego badania.
        • eewcia Re: dr Zioło 31.07.06, 14:44
          Ja robilam wszystkei usg ciązy własnie u dr Ziolo, nigdzie mnie nie odsyłał.
          Bylismy bardzo zadowoleni. Mila atmosfera i pelen komfort.
          Czy Wam wydaje się ze lekarz, majacy przez caly tydzien wizyty i dyzury trudni
          się jeszcze autoreklama?!? Smieszne.
          A z tego co wiem Babka Medica na brak pacjentow nie narzeka, wolnych terminow
          tez nie ma pod dostatkiem.
          • mysz56 Re: dr Zioło 31.07.06, 19:21
            ...i w dodatku ta celowa maniera pisania z błędami i dziwaczna stylistyka...
          • etka_a Re: dr Zioło 31.07.06, 22:51
            Tak właśnie myślę, że trudni się autoreklamą. Może to robić chociażby na tych
            licznych dyżurach, o których piszesz
    • eewcia Re: mysz56 i etka_a 01.08.06, 10:13
      Tak więc dziewczyny, nie idzcie nigdy do dr Zioło, bo on na głowę nie pomaga....
      • demika Re: dr.Zioło 01.08.06, 10:33
        Nie przyszło mi do głowy,że to sam dr robi sobie reklamę na forum.Sama chodze
        do niego na Usg i jestem zadowolona.Natomiast duszek_a robi ewidentną reklamę
        tej przychodni i samemu doktorowi(jedyne posty tej osoby dotyczą tylko tego-
        oczywiście same zachwyty).Niestety takie cos może zrazić a nie zachęcić
        • eager Re: dr.Zioło 01.08.06, 17:06

Ja tez byłam kilka razy o dr. Zioło.Świetny facet i watpię żeby był zadowolony z
          takiej taniej reklamy na forum...
          • emma_sz Re: dr.Zioło 01.08.06, 19:26
            Ja też nie sądze, żeby to dr Zioło robił sobie taką kiepską reklamę. Rozum w
            końcu ma wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka