duszek_a 28.07.06, 11:14 Co myślicie kobiety na temat dr MArcina, ja mam bardzo dobre wspomnienia ,mam nadziję, że jest nas więcej a jak nie to POLECAM.przyjmuje też w BABKA MEDICA www.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demika Re: dr Zioło 28.07.06, 11:54 Jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu,że robisz ogromną reklamę dr Zioło i Babka Medica.Wszystkie Twoje posty dotyczą tylko tego. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: dr Zioło 28.07.06, 15:11 Mam dokładnie takie samo wrażenie Z reguły niestety takia nachalna reklama odnosi odwrotny skutek. Ja też chodzę na USG do Babkamedica, mojej ciąży nie prowadzi coprawda dr Zioło tylko inny lekarz też z żelaznej, którym jestem zachwycona ale jakoś do głowy mi nie przyszło bez niczyjego pytania robić mu takiej rekamy Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: dr Zioło 28.07.06, 16:43 ja też to zauważyłam....moją ciążę prowadził Zioło, zresztą nadal do niego chodzę, ale ten sposób reklamy (to już nie pierwszy raz!) mnie zniesmacza.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: dr Zioło 28.07.06, 23:15 też mam takie wrażenie ,a szukam porad nie reklam Odpowiedz Link Zgłoś
etka_a Re: dr Zioło 30.07.06, 23:23 Ja myślę, że to sam dr Zioło robi sobie tą reklamę i ciągle pisze na forum jaki to on i jego gabinet jest wspaniały. I myśli, że nikt sie nie domyśli. To jest żenujące....... No ale kupił sobie nową przychodnię, to teraz musi na nią zarobić. A fachowcem jest moim zdaniem zupełnie przeciętnym Odpowiedz Link Zgłoś
monikagg1 Re: dr Zioło 31.07.06, 09:34 Czytając posty też mam wrażenie że to sam pan doktor próbuje się nieźle zareklamować w tani sposób. A tak na marginesie to chyba jest przeciętnym fachowcem , ponieważ obie moje siostry na badanie połówkowe wysłał do Roszkowskiego ,samemu nie podejmując sie tego ważnego badania. Odpowiedz Link Zgłoś
eewcia Re: dr Zioło 31.07.06, 14:44 Ja robilam wszystkei usg ciązy własnie u dr Ziolo, nigdzie mnie nie odsyłał. Bylismy bardzo zadowoleni. Mila atmosfera i pelen komfort. Czy Wam wydaje się ze lekarz, majacy przez caly tydzien wizyty i dyzury trudni się jeszcze autoreklama?!? Smieszne. A z tego co wiem Babka Medica na brak pacjentow nie narzeka, wolnych terminow tez nie ma pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: dr Zioło 31.07.06, 19:21 ...i w dodatku ta celowa maniera pisania z błędami i dziwaczna stylistyka... Odpowiedz Link Zgłoś
etka_a Re: dr Zioło 31.07.06, 22:51 Tak właśnie myślę, że trudni się autoreklamą. Może to robić chociażby na tych licznych dyżurach, o których piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
eewcia Re: mysz56 i etka_a 01.08.06, 10:13 Tak więc dziewczyny, nie idzcie nigdy do dr Zioło, bo on na głowę nie pomaga.... Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: dr.Zioło 01.08.06, 10:33 Nie przyszło mi do głowy,że to sam dr robi sobie reklamę na forum.Sama chodze do niego na Usg i jestem zadowolona.Natomiast duszek_a robi ewidentną reklamę tej przychodni i samemu doktorowi(jedyne posty tej osoby dotyczą tylko tego- oczywiście same zachwyty).Niestety takie cos może zrazić a nie zachęcić Odpowiedz Link Zgłoś
eager Re: dr.Zioło 01.08.06, 17:06 Ja tez byłam kilka razy o dr. Zioło.Świetny facet i watpię żeby był zadowolony z takiej taniej reklamy na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: dr.Zioło 01.08.06, 19:26 Ja też nie sądze, żeby to dr Zioło robił sobie taką kiepską reklamę. Rozum w końcu ma Odpowiedz Link Zgłoś