Dodaj do ulubionych

szukam poloznej z klinik Wrocław

07.08.06, 13:28
czy moze ktoras z Was rodzila ostatnio na klinikach i moze polecic jakas
polozna, bede bardzo wdzieczna za pomoc i podpowiedz kogo warto sobie umowic
na porod,
Obserwuj wątek
    • nat.wroclaw Re: szukam poloznej z klinik Wrocław 07.08.06, 13:48
      hej Aisza,

a sprawdziłaś, czy na Klinikach jest taka możliwość umówienia położnej?
      Orientowałam się u Korzeniowskiego - ordynatora i powiedział mi, że szpital nie
      oferuje w usłudze możliwości podpisania umowy z położną czy szpitalem i
      zamowienia położnej do ind. opieki podczas porodu. Ale - to było w lutym, od
      tego czasu już nie sprawdzałam, wiec mogę się mylić i dlatego pytam, czy wiesz
      na pewno, że mozna to zrobic na Klinichach legalnie i oficjalnie.

Z polecanych połoznych wymieniana jest. P Jolanta Frankowska.

Pozdrawiam
      Natalia
    • aisza6 Re: szukam poloznej z klinik Wrocław 07.08.06, 14:00
      slyszalam od znajomych i ze zamowili sobie taka polozna kosztowalo to jakies
      600pln i byla caly czas do dyspozycji podczas porodu - tylko teraz akurat ta
      osoba jest na urlopie
      • nat.wroclaw No to jeszcze raz, bo nie wiem, czy się rozumiemy, 07.08.06, 14:01
        • nat.wroclaw Kurcze, przedwczesny enter 07.08.06, 14:03
          Otóż, pytam jeszcze raz: czy znajomi podpisali umowę ze szpitalem i wpłacili te
          600 pln do kasy szpitala, zaś położna podjęła opiekę nad rodzącą już na 2 tyg
          przed terminem spotykając się z nią i badając oraz mając ofucjalnie ułożony
          grafik pod tęże umowę? Czy znajomi po prostu dali jakiejs pani w tak zwaną "łapę"?
          • aisza6 Re: Kurcze, przedwczesny enter 07.08.06, 14:29
            szczegolow nie znam i w sumie nie wiem na jakiej to zasadzie sie odbywało, ups
            chyba ta sprawa jest bardziej skomplikowana -myslalam ze umawiasz sie z
            polozna ona jest niezaleznie od innych pan poloznych na dyzurze a kase wplacasz
            na szpital jako cegielke albo tej osobie - ale chyba tegio chcialam sie
            dowiedziec od innych no coz sprobuje zadzwonic do klinik i dowiedziec sie od
            kogos jak to sie odbywa,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka