ania2906 20.08.06, 09:49 Witam, może któraś z Was może podzielic się ze mną opinią na temat pani dr Melaniuk??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga785 Re: Dr Melaniuk 20.08.06, 11:21 Prowadziła moja ciaże w Damianie.Naprawde fajny lekarz.Jak cos ja lub mnie niepokoiło to zawsze dostawałam skierowanie na badania. Niczego nie bagatelizowała.Do zadnego lekarza nie miałam tyle zaufania co do niej. Przy pierwszej wizycie moze ci sie wydać troche oschła i bardzo formalna ale nie należy sie tym zrażaćPo dwóch wizytach juz mnie pamietała i każdą wizyte bardzo miło wspominam.Pamietam jak na ostatniej wizycie powiedziała że za 10 dni urodze i tak sie stało) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda0076 Re: Dr Melaniuk 21.08.06, 12:13 okropna baba, w wieku 17 lat dała mi piguki i nic nie powiedziała o przerwach, dopiero po dłuższym czasie ich brania, jak pani Doktor była na urlopie, a ja musiałam iśc do lekarza, dowiedziałam się, ze należy robic przerwy. Przez nia maiłam ni wyleczone do końca różne choroby, powracające nadżerki i zapalenia, oraz o ciążę staralismy się przez prawie rok. Ja nie polecam magda Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Dr Melaniuk 21.08.06, 12:20 osobiscie u niej sie nie leczylam ani nie bylan ma wizycie ale od kolezanek slyszalam ze jest niesympatyczna, niekompetentna, robi mnostwo bledów, bardzo niedelikatna, nie przepisuje badan itp kolezance powiedzialam ze jest w ciazy a to nie byla ciaza ale torbiel a innej znajomej prawie nie poslala na tamten swiat batelizuja krwawienie ze to nieby okres a ona miala krwotok wew i ledwo co jej narzady rodne uratolwali w szpitalu! w moim otoczeniu ta babka ma bardzo zła opinie Odpowiedz Link Zgłoś