Dodaj do ulubionych

Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl ktos?

25.08.06, 08:41
Witam jestem w 18 tygodniu ciazy. Za 2 tygodnie mam wizyte o dr T.
Strzelczyka. Mam takie pytanie. Czy któras z Was robiła USG połówkowe u
niego? Ile trwało to badanie? Objaśnił Wam wszystko? Jeśli było widac płeć to
czy Wam powiedział? Mam wątpliwości ponieważ sprzęt w jego gabineci enie jest
najnowszej jakości. Badzo byłabym wdzięczna za odpowiedzi. Z góry dziekuję i
pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • oltka Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 09:53
      Witaj też jestem z Częstochowy i jestem w 34 tc, jednak ten lekarz jest mi
      calkowicie obcy. Mnie prowadzi dr Sikora, i już w 17 tc stwierdzil plec
      dziecka. Na każdej wizycie to potwierdza,więc będzie MartynkasmilePzdr
      • pokusa84 Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 12:07
        A Ty chodzisz prywatnie do lekarza? Jesli tak to ile bierze za wizyte i gdzie
        ma gabinet??
        • oltka Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 12:37
          Tak chodze prywatnie. Wizyta kosztuje 80 zl, a lekarz przyjmuje na Pl.
          Daszyńskiego. Jest naprawdę przemily i szczerze go polecam. Na dzień dzisiejszy
          nie mam do niego rzadnych zastrzeżeń
          • kasiak37 Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 12:48
            A nie lepiej chodzic do prywatnego ZOZu w ramach NFZ?Po co wywalac kase na
            prywatne wizyty?Wiem ze dr pracuje w szpitalu ale inni tezsmile
            • oltka Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 12:51
              Zdecydowalam sie na prywatne wizyty przede wszystkim dlatego,że dr dysponuje
              świetnym sprzętem w gabinecie.
              • kasiak37 Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 12:56
                nie przecze.Akurat Twojego dr malo znam nawet ze slyszenia.Moj post byl
                bardziej do autorki watku.A na marginesie to inni tez maja swietny sprzet a
                przyjmuja na kontrakty.
              • ania_1979 Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 13:05
                Hej Oltka, a w którym szpitalu będziesz rodzić???
            • pokusa84 Do Kasiak37 25.08.06, 13:25
              Kasiak co to znaczy "prywatnego ZOZu "? Nigdy nie spotkalam sie z takim
              okresleniem? wlasnie zalezy mi na dorbym sprzeciez. Prosze napisz jak moge sie
              tam dostac na to usg? czy skierowanie czy jak? z gory dziekuje.
              • kasiak37 Re: Do Kasiak37 25.08.06, 13:27
                chodzi mi o NZOZ czyli niepubliczny.Tam przyjmuja lekarze rowniez w ramach
                kontraktow z NFZ.
    • veronica2001 Re: Czestochowa dr TStrzelczyk USG połowkowe byl 25.08.06, 13:48
      cześć

Jestem w 14 tygodniu , raz poszłam do T. Strzelczyka był miły ok , ale to jego
      powiedzonko "dziecko kochane" mnie rozbrajało , wiec stwierdziałam że idę do
      lekarza który prowadził równiez moja 1 ciąże. Do Sławomira Olka , po 5 latach od
      1 ciąży facet jest tak samo świetnym lekarzem jak wtedy , jest przemiły i do
      tego profesjonalista , sprzęt oraz gabinet najnowszej technologii , zreszta
      idzcie i porónajcie sobie chociażby gabinety 1- w obskurnym mieszkaniu 2 -
      własny "pawilon",
      Wizyta kosztuje 100 , to róznica tylko 20 zł. w pieniadzach , ale w "obsłudze "
      kolosalna na korzyśc OLKA.
      Polecam goraco , moja 1 ciąza przebiegała prawidłowo i wierzę że dzięki niemu 2
      też tak będzie .
      A co najważniejsze u T Strzelczyka musiałam o wszystko się prosić i gadać ,
      gadać , a Olek sam wiedział co jak itd.

Pozdrawiam wszystkie mamusie
    • ewabodanka Re: Czestochowa 25.08.06, 13:54
      Nie robiłam badania połówkowego u dr strzelczyka ale mogę Ci powiedzieć parę
      słów o tym badaniu. To jest zwykłe usg, trwa kilka minut i określa się między
      innymi wiek dziecka, termin porodu, wagę dziecka, długość kosci, obwód główki
      itp. Jeśli nawet lekarz nie wyjaśni Ci wszystkiego, dostaniesz wydruk z
      wszystkimi danymi. Poszukaj sobie wówczas w necie co ozanczaja skróty na
      wydruku i będziesz wszystko wiedziała. pozdrawiam serdecznie.
      Ps. Ja robiłam usg u dr Sikory, a ciązę moja prowadzi dr Mikołajczyk.
      • oltka Re: Czestochowa-ania 1979 26.08.06, 15:48
        Będę rodzila w szpitalu na tysiącleciu, bo tam pracuje dr Sikora.Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka