zerozdziwien 01.09.06, 21:37 czy ktoś go zna ichodził,chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia333 Re: lek. med. Jacek Hołubka 07.09.06, 09:03 Czy to ten sam który pracuje w MSWiA? Jeśli tak to.... Trzeba się uzbroić w cierpliwość. Nie wiem w jakim celu idziesz, czy to ciąża, czy normalna wizyta. Ale ogólnie nie polecam. Gburowaty, nic nie mówi, jedno co dobrze robi - delikatnie bada. Poza tym jak zadałam mu pytania dot. antykoncepcji itp to powiedział, że w książkach mogę sobie poczytać. No, może na wizytach prywatnych jest inny, ale ja bym do niego nie poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: lek. med. Jacek Hołubka 07.09.06, 11:19 tylko u niego w poliklinice był wolny termin w TYM ROKU !!! I dlatego się zapisałam,tak jestem w ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
monisia333 Re: lek. med. Jacek Hołubka 07.09.06, 12:36 U niego mozna było zawsze bez problemu przyjść nawet wcześniej na wizytę niż była wyznaczona (godzinowo). Jeśli juz jesteś zapisana to proponuję Ci dobrze sie przygotować - tzn jeśli to Twoja I wizyta ciążowa - wszelkie pytania, jakiekolwiek wątpliwości, spisane konkretne badania jakie będziesz chciała (powinnaś) zrobić itp. On w zasadzie nie robi problemu ze skierowaniami, ale trzeba mu powiedzieć co się chce. Czasami zapyta "po co to" więc trzeba mieć w zapasie jakieś uzasadnienie. Ogólnie bardzo nieprzystępny. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
first_baby Re: lek. med. Jacek Hołubka 07.09.06, 12:42 Bylam u niego raz - z szpitalu MSWiA - odradzam gorąco - nic nie mówi, daje tylk oskierowania, na mój szereg pytań o to co można w ciąży a czego nie odpowiadal jedynie "jak nic sie nie dzieje to można". Ale widziałąm, ze nie chce mu sie ze mną gadać. Jak mnie badał to słowem się nie odezwal co robi - dopiero jak wychodziłam to położna powiedziała "wyniki cytologii za miesiąc" - tak to bym nie wiedziała, że miałam cytologię robioną. ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś