Dodaj do ulubionych

co z dr. Antepowicz- gdzie będzie przyjmować?

22.09.06, 14:47
Witam, byłam wczoraj na wizycie u dr. Moniki i powiedziała, że raczej nie
będzie jej w lux medzie, damianie, limie.... to gdzie będzie, wiecie może coś
na ten temat, a może otworzy własny gabinet? Jestem zadowolona z jej opieki i
nie chciałabym stracić dobrego lekarza, pozdr.
Obserwuj wątek
    • betty69 Re: co z dr. Antepowicz- gdzie będzie przyjmować? 22.09.06, 15:30
      wydaje mi sie ze znajdziesz ja w bielanskim. przynajmiej 7 mies. temu tam pracowala.
      • alex359 Re: co z dr. Antepowicz- gdzie będzie przyjmować? 22.09.06, 17:21
        ten temat był już wałkowany na forum parę razy
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=dr+antepowicz&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=588&poz=0&A_szukaj=tresc&x=0&y=0&zywe=2
        Jestem w 21 tc i musiałam znaleźć sobie innego lekarza bo wiem, że do końca roku
        nie będzie nigdzie przyjmować smile
        • xyz113 Re: co z dr. Antepowicz- gdzie będzie przyjmować? 22.09.06, 19:51
          Witaj, owszem temat dr. Antepowicz był już "wałokowany" parę razy, ale teraz
          chodzi o coś zupełnie innego. Równiez jestem jej pacjentką i dokładnie wczoraj
          pytałam czy będzie dalej przyjmowac w Lux medzie-gdzie mam kartę,
          odpowiedziała, że chyba raczej nie, z Damiana i Lim-u tez chyba zrezygnuje.
          Zapisałam się na wizytę w październiku, ale co dalej, moje pytanie było czy np.
          nie otwiera własnego gabinetu.... Pozdrawiam
          • alex359 Re: co z dr. Antepowicz- gdzie będzie przyjmować? 23.09.06, 09:27
            ok smile tego nie napisałaś smile
            z tego co wiem ma prywatny gabinet na Tarchominie. Uzyskałam od niej info, że
            nigdzie nawet prywatnie nie będzie przyjmować do końca roku (pracuje róznież
            państwowo w Bielańskim). Wiem jaki jest powód rezygnacji z pracy, ale niestety
            nie czuję się upoważniona pisać o tym. Mi jest tylko przykro, że mojej ciąży nie
            doprowadzi do końca sad bo rozwiązanie będzie w styczniu.
            • betty69 do alex359 23.09.06, 19:18
              napisalam do Ciebie na priv (poczte gazetowa). czekam na odp.

pozdr
              b.
    • lemurka3 Re: co z dr. Antepowicz- gdzie będzie przyjmować? 25.10.06, 10:21
      Antepowicz obecnie przyjmuje w Ibisie na Woli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka